keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

minun pieni päiväni

Aamulla heräsin yhdeksältä jostain lähiasunnosta kantautuvaan remonttimeteliin. Harmitti hiukan, koska olin vapaapäivän kunniaksi ja univelkojen vuoksi ajatellut nukkua vähän pidempään, mutta no, olipahan ainakin enempi aikaa puuhailla kaikkea kun heräsi ajoissa.

Tein aamupalaa ja linnoittauduin takaisin peiton alle katsomaan kaverilta edellispäivänä lainaamaani elokuvaa Garden State (oli muuten tosi ihana!).

Leffan katselun jälkeen huomasin ihmeekseni, että eteisen matolle oli ilmestynyt postikortti reilaamassa olevalta kaveriltani. En ollut yhtään kuullut postiluukun käyvän. Ilahduin niin, että saatoin hieman hyppelehtiä ympäri asuntoa.

Meikkiä naamaan! Samalla kuuntelin Spotifysta Studio Killersin uutta levyä ja otin itsestani typeriä peilikuvia.

Ruokaaa ennen kaupungille lähtöä. Söin jälleen kerran tämmöstä couscousmössöä mitä tunnun tekevän about koko ajan.

Tämän näköisenä mää sitten lähdin ihmisten ilmoille. Jalkaan halusin laittaa pinkit tennarit, koska ne on mun sellaiset hyvänmielen kengät ja oli varsin hyvä mieli.

Pyöräilin kaupungille jokirantaa pitkin. Lokit huusivat, aurinko paistoi, tuuli tuiversi hiuksissa ja oli kaikin puolin oikein kliseisen mukavaa.

First stop, kirppari! Löysin sieltä ainoastaan Inka Nousiaisen kirjan Arvaa ketä ajattelen, mutta se oli oikein hyvä löytö, oli jo aikakin saada se omaan hyllyyn. Kyseinen kirja oli mulle aikoinaan hirveän tärkeä, se tavallaan toimi sellaisena herätyksenä, jonka avulla tajusin millaiseen suuntaan haluaisin omaa kirjoittamistani kehittää.

Seuraavaksi kävin Citymarketissa ostamassa makuupussin, koska hukkasin edellisen viime vuonna Latviassa ja tarvitsin uuden tulevia telttailumeininkejä varten. Oranssi väritys saattoi vaikuttaa pussin valintaan heh. Tajusin myös, että kai se makuualustakin olisi ihan hyvä olla, joten ostin sellaisenkin. Oli tarkoitus ostaa myös hiusväri, mutta kävi sama juttu kuin pari päivää sitten Anttilassa: mun väri oli loppu. What is this, onko kaikki yhtäkkiä päättänyt värjätä oranssin kesätukan?! :D

Ei huvittanut vielä mennä kotiin, joten jäin hetkeksi puistoon lukemaan sitä Nousiaisen kirjaa.

Jossain vaiheessa polkaisin kotiin, mutta en ehtinyt olla siellä kauaa kun jo lähdinkin kaverin kanssa jokirantaan istuskelemaan. Oli lämmintä ja seesteistä.

Sitten palasin kotiin, tein smoothieta ja kirjoitin kirjeen ulkomaalaiselle ystävälleni. Äsken kävin heittämässä sen postiin ja koska taidan näillä näkymin hengailla kotona loppuillan, voisin nyt lopetella tämän kilometrin pituisen postauksen. Tykkääkö kukaan tällaisista päivä kuvina -tyyppisistä jutuista? Ainakin tätä oli hauska tehdä. Toivottavasti teilläkin oli kiva keskiviikko!

6 kommenttia:

  1. tämä oli ihanaihana! miekin haluan tuollaisen ihanan turkuelämän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihanaihana tiina! elämä on ihanaa, turussa tai missä vaan!

      Poista
  2. oih kuulostaa ja näyttää ihanalta päivältä, ja söpöt vaatteet ja söpö sinä! mie ainakin tykkäilen tämmöisistä postauksista, on jännittävää kurkata mitä toisten päivään mahtuu. (ja uuu kivat julisteet siulla!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kiitos! kiva kuulla :-) ja olen kyllä aika onnellinen julisteistani hih!

      Poista
  3. Minä ainakin tykkään päivä kuvina -postauksista, varsinkin jos ne ovat yhtä ihania kuin tämä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva kuulla että tykkäät! Voisin koittaa kyhäillä tämmöisiä siis useamminkin, tosin sen verran työlästä näitä on tehdä että saas nähdä kuinka usein :)

      Poista