sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannus saaristossa


Juhannusaaton aamuna pohdittiin Annin kanssa, että mitähän sitä puuhailisi. Kaupunkijuhannus ei erityisemmin houkutellut, joten päätettiin sitten ottaa pyörät alle ja polkaistiin saaristoon, Paraisille. Sieltä löytyi pieni, hassu ja rauhallinen leirintäalue meren rannalta, ja sinne me jäätiin. Kuljeskeltiin ja juteltiin, istuttiin kalliolla ja katseltiin kokkoa niin kauan että se sammui. Keräsin seitsemän kukkaa tyynyn alle, tietenkin, kuten joka vuosi. Yöllä heräilin, sade ropisi teltan kattoon. Lauantaina makoiltiin pieni ikuisuus laiturilla kuuntelemassa laineiden liplatusta ja kaislojen kohinaa. Anni teki mulle kukkaseppeleen. Poltin naamani. Kotimatkalla lauleskeltiin, löydettiin autiotalo ja riemuittiin turkulaisuudesta. Kesäfiilis senkun kasvaa, tämmöistä kaiken juuri pitääkin olla.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuo teijän juhannuksenne! Ja aivan mieletön look sulla ekakuvassa ^_^

  VastaaPoista
 2. pakko sanoa, että sun viimeaikaiset postaukset tekevät hyvin iloiseksi. :> lisää näitä kesäpäiviä, toivon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi petra, ihana kuulla! Ilahdutti kovasti että kommentoit :-) ikävöin sinua ja blogiasi.

   Poista
 3. voi vimpulat, miten tuo sinun tukka onki kasvanu! ja se on noin ihanan värinen ja hyväkuntosen näkönenki, oma tuntuu menevän koko ajan vain kamalampaan kuntoon tämän kasvatusprojektin aikana. teetkö sie sille jotain erikoistaikoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, välillä itsekin hämmennyn että oho, mulla ei olekaan enää lyhyt tukka :--D hiustenhoitoni on kyllä aika kaukana erikoistaioista, hehe! Mutta siis pesen vaan ihan normaalisti ja käytän hiuksiin jätettävää hoitoainetta ettei olisi ihan takussa ja sitten semmosta hiusöljyä laitan latvoihin. Joskus tosi harvoin teen jotain tehohoitoja. Ja vältän föönaamista ja muuta joka kuivattaa. Niin ja sit omistan semmosen tangle teezer -harjan, mikä on kyllä tosi hyvä pitkien hiusten kanssa! Siinäpä se. Mulla on kai aika vahva hiuslaatu, ja sen vuoksi nämä eivät mene kovin helposti huonoon kuntoon, onneksi. :)

   Poista