perjantai 15. maaliskuuta 2013

tahtoisin näyttää kaupungin kallioilta ja antaa sulle uuden muistonValot ja varjot ovat taas tänään ihastuttaneet minua aivan erityisesti. Aurajokea peittävän jään pintaan heijastuneet puiden varjot, kotini seinän vaihtuvat kuviot. Ulkona piti siristellä silmiä ja lumihanki säkenöi.
Yliopistossa opin elokuvatuotannosta ja minua kihelmöi sillä tavalla, että tässä sitä nyt ollaan. Tässä missä kuuluukin.
Kävin kirjastossa palauttamassa kirjoja jotta kirjapino pienenisi, mutta kuinkas sitten kävikään, lähdin kotiin uudet kirjat laukussa. Kirjastossa iskee hulluus, haluaisi lukea kaikki maailman kaunisnimiset kirjat hetipaikallanyt. Sieltä on myös joskus kovin vaikea poistua, se seesteinen ilmapiiri kietoo sisäänsä ja voisin haahuilla siellä ikuisuuden ja tarkkailla toisia haahuilijoita.
Olen mietiskellyt paljon kaikenlaista. Esimerkiksi sitä, miten yksinäisyys korostuu kerrostaloissa. Kun asutaan vierekkäin ja alekkain ja päällekkäin ja kuullaan kun naapuri yskäisee, mutta sitten käytävällä ei edes katsota silmiin. Säikytään, vaan miksei hymyiltäisi ennemmin?

6 kommenttia:

 1. Oon miettinyt ihan samaa kerrostaloasiaa! Ihan samoin sanoin. Ollaan me ihmiset hassuja kun asutaan päällekkäin.

  Ps. Elina Hirvonen on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuja me kyllä olemme, niinpä. Niin on ja tuon kirjan nimi vetoaa muhun jotenkin aivan erityisesti!

   Poista
 2. Aa, tiedän niin tunteen tuossa kirjastohulluudessa! Kaikkein tylsintä koko hommassa on tietty se, ettei ole oikein aikaa lukea mitään :<< Tänään pitäisi taas mennä palauttelemaan kirjoja, saas nähdä miten tytön käy....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Yhyy, lisää aikaa vuorokauteen lukemiselle! :D Mullakin tenttikirjat ja muut kouluun luettavat jutut odottavat yöpöydällä ja silti lainaan lisää kirjoja, eh..

   Poista
 3. VOI MULLA TULEE NIIN ILOINEN OLO SUSTA! ja arvaa mitä, hymyilin tänään rappukäytävässä naapurinpojalle niin että silmät meni melkein kiinni, ja sanoin että heippa. Se vastasi takaisin samalla tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kääk oot ihana!! kiitos että hymyilit hänelle ja kerroit siitä mulle ja nyt mä hymyilen! lupaan ottaa susta mallia seuraavan kerran naapuriin törmätessäni.

   Poista