maanantai 31. lokakuuta 2011

this is fact not fiction for the first time in years


mogwai - friend of the night
Tänään
näin sydämenmuotoisen pilven, pelasin shakkia (viimeksi olen pelannut sitä varmaan oikeasti jotain kymmenen vuotta sitten), innostuin kovasti filosofian kurssista, ihastelin jälleen kerran syksyn kauneutta, haaveilin pulkkamäestä (mutta eiköhän sitä luntakin jo kohta tule), haaveilin kirpparilla käymisestä (viime kerrasta on hirveän pitkä aika, hui!), ihmettelin sitä että pimeä tulee jo niin aikaisin (miten se joka vuosi tuleekin aina yhtä suurena yllätyksenä että päivät lyhenevät?), olin iloinen.
Kohta ajattelin keittää litran teetä ja kirjoittaa polkupyörävarasnovelliani (jonka aiheesta olen edelleen, hmm, hieman epäluuloinen). Mitäs teille kuuluu näin uuden viikon alussa?

PS Terkkuja ihanalle Elinalle joka tulit juttelemaan lauantaina!! Toivottavasti et saanut musta ihan pöhköä kuvaa (vaikka vähän pöhkö toki olenkin) :D olisi huippua tavata joskus uudestaan!

7 kommenttia:

 1. sinunpas tukka se ihana on! mie olen kovasti miettiny tämän omani pätkäisemistä, kun haluaisin sellaisen kivan puolipitkän tukkasen :) ja tiedätkö, mie päätin juuri että minun täytyy päästä helsinkiin ennen joulua (mietin vain, että mihin aikaan, sillä haluan välttyä loskamärkyysvaiheelta ja sitten mielelläni nähdä aleksanterinkadun jouluvalot) ja sitten mie mielelläni näkisin sinutkin!

  VastaaPoista
 2. Oi ihana Henni, terkut vastaanotettu iloiten.
  Ehkä kumpikin meistä oli jokseenkin pöhkö, mutta se sallittakoon :D Pöhköyshän on sitä paitsi parasta!

  Olisi tosiaankin mahtia nähdä joskus!
  Laitan tähän vaikka (hölmön) s-postiosoitteeni niin voidaan olla yhteyksis muuten kuin blogisi kommenttiboksissa. :>

  Terveisin
  Elina
  pikkumyy_100@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Alkuviikkoon kuuluu kipeät sormenpäät, ompelukiukku ja kielimuuri. Onneksi sinä ja monta muuta ihanaa bloggaajaa onnistutte aina piristämään :')

  Täälläkin tulee nyt hirveän nopeasti pimeä, se on vähän tylsää.

  ps. Polkupyörävarasnovelli kuulostaa ihan täydelliseltä ja aihe just huipulta! Jos mä kirjoittaisin sellaisen, niin siitä voisi tulla vähän krhm... katkeransväyinen. Toivottavasti sulla ei ole samanlaisia kaunoja :D

  VastaaPoista
 4. Viikon alkuun kuuluu palaaminen syyslomalta kouluun, pitkä väsynyt koulupäivä ja opinnäytetyöstressi. Kohta menenkin sänkyyn keräämään voimia huomista, toivottavasti parempaa ja energisempää päivää varten!

  Toivottavasti polkupyörävarasnovellista kuullaan vielä lisää :)

  VastaaPoista
 5. TIINA - Voi kiitos :) Kannatan hiusten pätkäisemistä jos vaan siltä tuntuu! Itselläni on aina ollut sellainen asenne että ei tukkaa kannata ottaa liian vakavasti, kyllä se kasvaa takaisin :D

  Voi miten ihanaa jos tulet tänne! Jee! Mulla alkaa joululoma muistaakseni 16.12 elikkäs sen jälkeen ainakin on paljon aikaa mutta sitä ennenkin toki! Ihan parasta tavata sut, sit tehdään jotain superkivaa :>>

  ELINA - Oikeassa olet, pöhköys on parasta! Jei täytyy kyllä todellakin nähdä! Kiitos sähköpostiosoitteesta, laitanpa sulle meiliä lähiaikoina :)

  JULIAHELMIINA - Kiva jos onnistuin piristämään! Toivottavasti ompelukiukku helpottaa ja kielimuuri on kyllä vähän tylsä juttu :( mutta ehkä nekin kestää paremmin kun kuitenkin saat viilettää siellä saksanmaalla! :-)

  Heheh, kiitoksia! Katsotaan nyt mihin novellini tie vie, vielä vähän hakusessa... Minulta ei ole pyörää onneksi koskaan varastettu, mutta voin kuvitella sen ärsytyksen määrän! :D

  MUSTIKKA - Lomalta palaaminen on aina yhtä tuskaista! Minun syyslomani ei edes ollut kuin pidennetty viikonloppu mutta senkin jälkeen tuntui ihan tarpeeksi vaikealta vääntäytyä taas koulun penkille. Tsemppiä opinnäytetyön tekoon ja kivaa viikonjatkoa sulle! :) ja eiköhän novellista vielä kuulla hehe :D

  VastaaPoista
 6. ihana blogi sinulla, lueskelin sitä juuri läpi. mietin, että voisitko tehdä joskus sellaisen lempiblogipostauksen, sillä haluaisin lisää luettavaa ja uskon, että meillä olisi samantyylinen maku :) tai sitten sellaisen linkitä blogisi -jutun.

  VastaaPoista
 7. Voi kiitoksia! Joo toki mä voisin jonkun sellaisen postauksen tehdä jossain vaiheessa jos kerran on kiinnostusta :>

  VastaaPoista