lauantai 29. lokakuuta 2011

then somebody will play the right song and you'll dance againKävin eilen Kirjamessuilla pyörimässä. Niitten yhteydessä oli myös Musiikkimessut ja nappasin sieltä mukaani Coldplayn uusimman. En tiedä vielä oikein mitä ajattelisin siitä. Varsinkaan siitä, että yhdessä biisissä laulaa Rihanna. Äh. Tuo levy kyllä näyttää erittäin psykedeeliseltä pyöriessään.Heräsin tänään liian myöhään liian väsyneenä, ja ensimmäinen mitä kuulin oli jonkun huoneessa pauhaava Rammstein. Nyt pyörin kissamekossa huonettani ympäri enkä tiedä mitä tekisin. Tiedän että pitäisi siivota, tiedän että pitäisi kirjoittaa novellia, tiedän että pitäisi sitä sun tätä sun tota. Mutta en silti tiedä mitä tekisin. Haluaisin mieluiten maata huoneeni lattialla ja ajatella ei mitään. Hmm-m. Illalla olisi tarkoituksenani suunnata Tavastialle tai ehkä ei tai ehkä joo. Trallalaa.

2 kommenttia:

  1. Aika hyvä sattuma! :D

    Tiedän kyllä liiankin hyvin tuon tunteen, kun olisi kaikkea mitä pitäisi, mutta niin... Kyllä ne hommat onneksi yleensä aina odottavat, jos hetkisen ajelehtii. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä niin :) mulla on toooodella paha tapa jättää kaikkien hommien tekeminen siihen kuuluisaan vikaan iltaan... täytyy yrittää vähän skarpata tämän asian kanssa :D

    VastaaPoista