maanantai 7. marraskuuta 2011

Start again a little higher, it's a spark in a sea of grey


The National - About Today
Maanantai, taas maanantai. Aika juoksee enkä oikein tahdo pysyä perässä. Koulutehtävät roikkuvat ja tuttu ystäväni stressi on taas alkanut käydä kylässä. Koko ajan tapahtuu kauheasti kaikkea ja ajoittain tuntuu ettei pää kestä kaiken painoa. Olen kuluttunut paljon aikaa ajatustyöhön. Olen toki tehnyt muutakin, kuten pukeutunut pojaksi Halloween-pippaloihin, nähnyt vanhoja ystäviäni pitkästä aikaa, käynyt kotona halailemassa kissoja ja ripustanut jouluvalot. Kohta voisin kai jo ostaa joulukalenterinkin.

Sain tänään kutsun työhaastatteluun ja kirjaimellisesti hypin riemusta. Olen myös kovin iloinen siitä, että kämppikseni on viikon poissa ja saan olla täällä ihan omassa rauhassa, omiin ajatuksiini hautautuneena. Saan kuunnella musiikkia kovalla, tanssiahyppiäpomppia ja kukkua hereillä niin myöhään kuin tahdon. Tehdä ihan mitä haluan. Voi kuulkaa kuinka sitä omaa rauhaa oppiikaan arvostamaan kun sitä ei nykyään juurikaan ole! Oi oi.

3 kommenttia:

 1. Onnea työhaastattelusta!

  Kirahvi sulatti mun sydämen. :D

  VastaaPoista
 2. oi, täältäkin onnea! millainen työ? ei tietenkään ole pakko kertoa :) sinun tukka on muuten aivan IHANAN värinen!

  VastaaPoista
 3. mustikkamaito - kiitoksia! voi niin minunkin, ystäväni piirsi sen mulle :>

  Tiina - kiitti! ihan vain perus asiakaspalveluhommaa eräässä kaupassa, en oikeastaan ollut innoissani itse työstä vaan siitä että sain kutsun yleensä jonnekin, sillä jotain töitä olisi vähän pakko tähän koulun ohelle löytää :)
  ja kiitos hurjasti tukkakehuista!

  VastaaPoista