keskiviikko 8. tammikuuta 2014

kahvilla Salossa

Joululoma vetelee viimeisiään, ja yritän nyt kovasti tehdä tästä viimeisestäkin viikosta yhtä mukavan, kuin mitä edelliset ovat olleet. Tämän päivän lomapuuhailuna oli päiväretki Saloon. Salohan on tosiaan kätevän matkan päässä Turusta, sinne matkustaminen kestää täältä junalla vain puoli tuntia. Päivän ohjelmassa oli kierrellä kirppareilla ja käydä kahvilassa nimeltä Toinen Keksi, josta olin etukäteen lukenut kehuja. Tässäpä pieni kurkistus tuonne ihanaan kahvilaan.

Eivät tosiaan siis olleet hehkutukset turhia, oli kyllä varsin symppis paikka. Hauskasti sisustettu, ja kaikki mitä syöntiin ja juotiin oli oikein hyvää. Niin, ja mikä parasta, kahvin mukana tuli kolmea sorttia suklaata! Siis ihan ilimatteeks, herttinen, veti melkein sanattomaksi moinen.


Vitsit, tuonne täytyy kyllä päästä joskus uudestaan, harmi vaan että tulee vähän turhan tyyriit kahvit jos Saloon ainoastaan sen perässä lähtee... No, ehkäpä keksin sinne vielä jotain muutakin asiaa. Voi että kahviloissa lorvailu on muuten ihanaa puuhaa, olen jotenkin oikein uudelleen herännyt siihen viime aikoina. Toivokaamme siis, että tämä vuosi tulee sisältämään runsaasti kahvikupin ääressä vietettyjä hitaita hetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti