sunnuntai 6. lokakuuta 2013

olipa kerran perjantai

Nyt olisi tiedossa tälleen tyylikkäästi kaksi päivää myöhässä kuvareportaasia perjantaistani, juhuu! Eipä tuo nyt niin kovin erikoinen päivä ollut, mutta olipahan kerrankin aikaa kuvailla kun ei ollut luentoja eikä töitä.

Wake up sunshine. V-ä-s-y-t-t-i, enkä taas meinannut päästä millään ylös useankaan torkutuksen jälkeen. Onko oikeasti olemassa ihmisiä, joiden on helppo nousta aamuisin? Tai no, ehkä tällä on jotain tekemistä niiden tarpeeksi pitkien yöunien kanssa, joita itse harrastan vähän turhan harvoin, parantumaton yökukkuja kun olen.

Kömmittyäni vihdoin ylös sängystä oli aamupalan aika. Vitsi että avokadot on muuten esteettisiä. Ja hyviä. Ja terveellisiä.

Seuraavaksi kirjoittelin yhden leffakritiikin valmiiksi. Rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että käytän tietokonetta melkein aina sängyllä pöydän sijaan. Eipä ihme, että mulla onkin sitten aina niskat kipeänä...

Ruoaksi tein pastaa ja soijarouhekastiketta. Oli kyllä erittäin opiskelijaystävällinen ateria tällä kertaa, sillä sen lisäksi että toihan nyt on muutenkin melkein ilmaista, niin sain jokin aika sitten kaveriltani juurikin pastaa ja soijarouhetta koska sillä ei kuulemma ole niille käyttöä (??).

Sitten otin pyörän alle ja lähdin kirpparille ystäväni kanssa. Aurajoki oli nättinä niinku aina.

Ei oltu ehditty käydä koko viikkona siistimässä meidän omaa kirpparipöytää ja sen oli näköinenkin, ihan kuin pommin jäljiltä heh hups. Pöydästä huolehtimisen lisäksi kierreltiin tietty myös kirppari läpi ja löysinkin talvitakin neljällä eurolla, jee!

Seuraavaksi oltiin aikeissa mennä Taidemuseoon (sinne kun pääsee perjantai-iltaisin ilmaiseksi), mutta ei ehdittykään kun aikataulu oli vähän venynyt, joten tyydyttiin sitten vaan ottamaan pari kuvaa siinä Taidemuseonmäellä. Sieltä on aivan upeat näkymät, mutta ei sitä oikein kuvaan saa tietenkään samanlaisena tallennettua.

Loppuilta menikin sitten mun luona teetä litkiessä ja salaisia matkasuunnitelmia hioessa. Tai no, kai mää voisin vähän raottaa salaperäisyyden verhoa... Se on nimittäin semmonen juttu, rumpujen pärinää, että me lähdetään abouttiarallaa kuukauden päästä viikoksi ISLANTIIN!!!!!!!!! Kuvitelkaa tuohon vielä sata huutomerkkiä lisää. Voisi kai sanoa, että mulla on suorastaan pakkomielteinen viehtymys Islantia kohtaan, ja olenkin haavellut sinne matkustamisesta lapsesta asti, joten tämä on aika iso juttu. Pikkasen tuntuu epätodelliselta googletella jotain valasretkien hintoja ja hienoimpia vuoria. Ääk. Mutta juu, reissusta tulette varmasti kuulemaan (ja näkemään) myöhemmin lisää, ja paaaljon!

Joo, notta semmonen perjantai tällä kertaa. Nyt ollaankin sitten taas jo sunnuntaissa ja minä täällä panikoin keskeneräisten koulutöiden kanssa (blogiin piti toki silti kirjoittaa ensin, tärkeysjärjestys kunnossa). Jos en olisi sidottuna kiinni tekstinkäsittelyohjelmaan, menisin ulos, siellä kun näyttäis olevan aikas täydellisen ihana syyssää. Menkäähän te munkin puolesta!

4 kommenttia:

 1. Aa ihana tämmönen päivä kuvina -merkintä :) Siullon ihana tyyli (miks kirppispöytänne on ihan liian kaukana mur) ja ihania tyynyjä! Tsemppiä kouluhommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :-)) mä oon tämmönen tyynyhamstraaja, tekisi mieli ostaa niitä koko ajan lisää hehe

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, näitä lisää! :) Ja vitsit tykkään tuosta avokadokuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katja! Tämmösiä on kyllä tosi kiva tehdä, harmi vaan kun tuntuu ettei ole kovin usein tarpeeksi aikaa näille :D

   Poista