lauantai 12. lokakuuta 2013

jihuu, lauantai!

Tänään minä...

Vaihdoin vähän syssyisemmät verhot! Jopa silitinkin ne, mikä on aikamoinen uroteko kaltaiseltani silittämisen vihaajalta.

Tein kesäkurpitsalasagnee. Tuo on tietty siinä mielessä terveellisempää kuin tavallinen lasagne koska siihen ei tule pastaa, mutta ei sit kuitenkaan kovin terveellistä koska sain siihen uppoamaan aika runsahasti juustoa, heh.

Kävin käveleksimässä ympäriinsä ja tuli taas oikein semmonen aahihanaturkusaankomäoikeestiasuatäälläiihmitämintunvihreitävaaleanpunaisiakeltaisiapuutalojaenkestä -fiilis. Oli kivan lämmin, farkkutakissa tarkeni ihan hyvin ja käsineetkin oli liikaa. Ihastelin ruskaa ja kurkistelin talojen sisäpihoille. Tein kaksi huomiota: 1. Välillä (erityisesti syksyllä) on miltei mahdoton tajuta miten luonto voi olla niin kaunis kuin se on. 2. Pakko saada joskus puutaloasunto (mieluiten Martista) including oma, söpö sisäpiha. Pakko. Pakko. Pakko.

Söin iltapalaksi hedelmäsallaadii namnam.

Katselin pinkkejä pilviä parvekkeeltani. Siitä luonnon käsittämättömästä kauneudesta vielä: pinkit auringonlaskut. Niin taianomaisen näköistä ettei voi melkein uskoa todelliseksi.

+ Äsken katsoin When Harry Met Sally -leffan telkkarista ja pakko laittaa tähän sitaatti sen lopusta koska onhan tuo nyt aika liikkis:

"I love that you get cold when it's 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle above your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend the day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible."

:')

6 kommenttia:

 1. voi harry ja sally, katsoin sen myös, en kestä! ja muuta marttiin ja puutaloon! asun siellä ja meillä on meidän pikkupuutalosta vuokrattavana juuri (ellei mennyt jo) asunto! sinne vain! on oma sisäpihakin! söpö myös. no niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli ihana! minäkin asun kyllä Martissa jo, mutta puutalokämppä uupuu :( tämänhetkinen asuntokin on onneksi kiva, vaan kyllä puutaloon on jonain päivänä päästävä! ajatus siitä että sä olisit mun puutalonaapuri on kyllä aika ihana :-)) (puutalo mainittu kolme kertaa. jos vielä vähän lisää: puutalo puutalo puutalo)

   Poista
 2. Kadehdin verhojasi.

  (Vaikka tiedän, että kadehtiminen on vähän rumaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on kyllä minunkin mielestä varsin onnistunut kirpparilöytö!

   Poista
 3. oi when harry met sally! oli kyllä (taas), ehkä ihaninta hetkeen. ei voi olla tykkäämättä (varsinkaan niistä asuista 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä näin sen vasta nyt ekaa kertaa vaikka se onkin tuommoinen klassikko! ja joo kiinnitin kans huomiota asuihin, ihania :)

   Poista