perjantai 8. maaliskuuta 2013

niin yksinäisiä me olemme, niin avaria huoneita, niin kaikuviaMinulla on tänään vapaapäivä. Heräsin pitkästä aikaa ilman herätyskelloa ja havaitsin, että eilen tekaisemani kiharat olivat salaperäisesti hävinneet hiuksistani yön aikana. Lakkasin kynnet sävyllä nimeltä Odotan sinua. Sähelsin ruoanlaitossa tavallista enemmän (siis sellaista typerää oho väärä levy päällä, oho unohdin laittaa veden kiehumaan, oho oho), mutta eipä haittaa kun ei ole kiire mihinkään. Sää on tänään ollut varsin mielenkiintoinen, ensin kirkas taivas, sitten puolen tunnin lumimyräkkä, sitten auringonpaistetta. Toivoin, että ulkona olisi lämmin, mutta kylmä siellä on. Yritin ottaa taivaasta kuvan, mutta eihän se koskaan kamerassa näytä niin hienolta.

Olen soittanut musiikkia kovalla, lukenut kirjaa ja harkinnut tiskaamista. Kuunnellut askelia rappukäytävästä, nopeita ja hitaita. Ovikelloni ei ole soinut eikä puhelin. Tajusin juuri, etten ole puhunut tänään sanaakaan, hassua. Myöhemmin illalla menen Minä ja Ville Ahosen keikalle. Elämä on aika mukavaa.

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa hyvin samankaltaiselta päivältä mitä itselläni oli, naapurin kissa tuli kylään ja kuuntelin Miaa. Ja oi, ihanaa keikkaa, itse menen huomenna samaisen bändin Tampereen keikalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapurin kissa tuli kylään, aww :) oih, hauskaa iltaa sullekin! Turun keikka ainakin oli aivan mahtava!!

      Poista