maanantai 14. tammikuuta 2013

maanantain valo

Turku on tänään kylpenyt ihanassa auringonvalossa. Räpsin huvikseni muutaman kuvan kotimatkallani. Hassua miten sitä alkaa heti kiinnittää ihan uudella tavalla huomiota ympäristöönsä kun ottaa kuvia!


On täällä vaan niin nättiä. En olekaan muuten tainnut muistaa kertoa, että asun nykyään ihan Aurajoen tuntumassa. Miten paljon kivemmilta koulumatkat tuntuvatkaan kun saa kävellä jokirannassa! Kevättä ja lumen sulamista odotellessa, sitten voi aina kotimatkalla poiketa rantaan istuskelemaan (voi toki nytkin, mutta eihän se nyt ihan sama asia talvella ole).

Nyt en ehdi höpisemään enempää, pitää hyökätä esseen kimppuun. Pirteää maanantaita! Terveisin Henni, joka taisteli aamupäiväluennolla nukahtamista vastaan, mutta päätti sen jälkeen piristyä vaikka väkisin.

2 kommenttia:

 1. Näissä kuvissa on kevättä! Näen sen! Olen varma, että näen!
  Palan sinitaivasta, lätäköitä, hiekoitushiekkaa ja hymyn.

  Ihania kuvia!
  ps. Oon NIIIIIN kateellinen Aurajoen rannasta! Tahtoisin niin asua joskus Turussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin! Ja arvaapa mitä, on vielä yksi varmaakin varmempi todiste kevään tulosta: kuulin tuolla samaisella kotimatkalla LINNUNLAULUA! Olin aivan haltioissani.

   Täytyy myöntää, että jokirannan läheisyys pistää kyllä hykerryttämään. Uskon, että jonain päivänä tulet asumaan, jos oikein kovasti haluat! Minut löytää sitten rannasta hymy naamalla istuskelemasta.

   Poista