maanantai 5. maaliskuuta 2012

pieniä ja suuria iloja

Muutin perjantaina uuteen huoneeseen joka on vain ja ainoastaan minun, ei enää kämppistä! Olen ihan superonnellinen. Oma rauha. Oma kirjahylly. Oma oma oma. Pidin eilen tuparit eli parhaimmat asuntolaystäväni tulivat lattialleni istumaan ja pelasimme muutaman erän korttia. Parasta.

Tänään nukuin myöhään ja heräsin ilman herätyskelloa auringonpaisteeseen. Tuli onnellinen olo heti herätessä, mikä on mielestäni erityisen tärkeää päivän kulun kannalta. Päivää olen viettänyt lähinnä hengaillen itseni kanssa esimerkiksi kuunnellen bändejä joita aion mennä kesällä katsomaan festareille. Voi kesä, voi kevät, voi tämä hetki tässä ja nyt.

Elämä on ollut oikeastaan aika kevyttä viime aikoina, kevät kun tulee ja on ollut kaikkea mukavaa tekemistä. Ensi viikonloppu kutittelee jo kivasti mielessä, lauantaina kun istun lentokoneeseen ja matkaan kohti Saksaa (Berliiniin on luvattu yli 10 astetta lämmintä!!). Jihii.

Mitä teille kuuluu? Onko jo kevättä rinnassa?

3 kommenttia:

 1. hurmaavalta näyttää sinun oma pieni kolosi! tuollainen asuntolaelämää varmaan on mukavaa: on omaa tilaa, mutta seura ei koskaan ole kovin kaukana, mikäli sitä kaipaa.

  minulle kuuluu ihan hyvää, koulujutut tuntuvat edelleen junnaavan paikoillaan, mutta totesin, ettei ole mitään järkeä hakata päätä seinään word-dokumenttia tuijottaen, jos ei yksinkertasesti tiedä, mitä kirjoittaa. parempi pitää tauko, tehdä jotain muuta ja avata word vasta sitten kun ajatuksia alkaa muodostua :)

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea oman huoneen johdosta! Oma rauha on aina parasta :)

  Täällä odoteltaisiin jo innolla kevättä, mutta se tuntuu juuttuneen jonnekin. Aurinkoa on, mutta ei tarpeeksi kun tiet pysyy muhkuraisen jään peitossa. Tylsää :(

  VastaaPoista
 3. Tiina - No kiitos, kyllä tää menettelee :) Niinpä, näin se juuri on!

  Totta, ei väkisin saa aikaiseksi mitään hyvää. Mulla on ollut vähän samat fiilikset koulujuttujen kanssa viime päivinä.

  Juliahelmiina - Kiitti! Joo ihan tyhmää, mäkin tein taas saman mokan kuin joka vuosi eli ehdin innostua jo ensimmäisestä auringonsäteestä ja sitten petyin tajutessani, että hiton kylmä ja lumistahan tuolla ulkona edelleen on :D

  VastaaPoista