tiistai 28. helmikuuta 2012

huudan muistojen hyökyaalloissa
On tällaisia päiviä, päiviä jolloin lunta sataa enemmän kuin maa jaksaa kantaa, lunta sataa sielusta sisään, aina henkitorveen asti ja kulkiessani ulkona melkein lähden tuulen mukaan ja tunnen itseni niin pieneksi, pienen pieneksi ihmisenriekaleeksi.

Onneksi tällaisina päivinä voi linnoittautua sisään, juoda appelsiiniteetä ja täyttää korvat uudella Pariisin Keväällä.

Olet unessa
vastaan lipuu kuolleita muistoja ja
olet unessa
ilma keuhkoista pakenee

Aukaise sun silmät ja sytytä valo
keskelle pimeää

6 kommenttia:

 1. juon juuri parhaillaan samaa teetä! oikein makoisaa minusta.

  onko siulla muuten kuinka vaalea tukka luonnostaa, ku olen ite yrittäny värjätä tukkaa eri kuparin ja jopa oranssin sävyillä ja tulos on aina joku tosi tumma punanen tai liila :/

  VastaaPoista
 2. Namnam!

  Haha, aiheesta kuinka olen saanut hiukseni tämän värisiksi riittäisi kerrottavaa vaikka omaan postaukseen, oli meinaan niin työn ja tuskan takana. Vaalentelin ja värjäilin noin sata kertaa ennen kuin sain niistä "oikean" sävyiset. :D Kupari on mun mielestä aika vaikea sävy, siitä tulee niin helposti esim liian punainen tai liian ruskea. Ja siis mulla on aika vaalea tukka kyllä ja siinä on punapigmenttiä luonnostaan niin se auttaa siinä että pysyy tuo väri aika hyvin päässä. :)

  VastaaPoista
 3. Eipä yhtään hassumpi päiväjärjestys. Oikeastaan kuulostaa niin mukavalta, että eikö tuollaisia päiviä saisi olla lisää? :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin Kaikki on ollut satua viime päivät. Olen kuullut merestä on tän hetken lemppari <3

  VastaaPoista
 5. Haa, mäkin olen kuluttanut uusinta Pariisin Kevättä viimeisen viikon ajan aika aktiivisesti. Eka olin ehkä vähän pettynyt siihen, mutta nyt alan pikku hiljaa lämpeemään enemmän....

  VastaaPoista
 6. Anni - Kieltämättä oli varsin mukava tapa viettää talvipäivää :)

  Mustikka - Se on kyllä yksi minunkin lemppareista!

  Juliahelmiina - Mulle kävi samoin, aluksi olin hieman pettynyt mutta se on alkanut aueta paremmin useamman kuuntelun jälkeen! Sekin tosin auttoi että olin perjantaina kuuntelemassa livenä :)

  VastaaPoista