torstai 29. maaliskuuta 2012

oodi ilolle, oodi vapaudelle!


Päivän taiteilut:
Aamuinen valokuvaussessio kirjastossa. Meidän luokkamme julkaisee toukokuussa antologian, johon kootaan kaikilta kirjoittajalinjalaisilta muutama teksti. Kirjaan tulee myös kirjoittajaesittelyt ja minä sain kunnian valokuvata toverini siihen. Tänään siis aloiteltiin kuvailu, joka tosin meni kyllä aika pelleilyksi. Ensi viikolla uusi yritys.


Päivän naurut:
Meillä oli ihan huippuhauska näyttelemistunti, jossa improttiin. Esitin mm. Sauli Niinistöä nudistirannalla. Päivän kakkosnaurut tuli, kun saimme ystäväni kanssa samaan aikaan hirveän hepulinaurukohtauksen, josta ei vain ollut tulla loppua. Mielestäni sellaiset hetket on ihan parhaita, kun nauraa jonkun kanssa ihan hulluna ja lopulta kumpikaan ei enää edes tiedä mille nauraa. Nauramista pelkästä nauramisen ilosta.


Päivän yllätys:
Sain tietää voittaneeni leffalippuja Artisokka -leffafestareille. Olin menossa sinne muutenkin joten tämä oli erittäin iloinen yllätys!


Päivän biisi:
Olavi Uusivirta - Oodi ilolle

4 kommenttia:

 1. Voi saaaakeli, mä oikeesti muistin ton viimeisen kuvan heti, kun puhuit leffalippuvoitosta x( Mitä mä ajattelisin taas ittestäniiiii nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crazy stalker! No ei vaan hehe. Minä ymmärrän, omaanhan itsekin valokuvamuistin!

   Poista
  2. Sauli Niinistö nudistirannalla XD Onko tähän näytökseen vielä vapaita paikkoja?

   Poista
  3. hahaha! voit saada yksityisnäytöksen ;D

   Poista