sunnuntai 4. syyskuuta 2011

you’re the only song I want to hear, a melody softly soaring through my atmosphere


fleet foxes - the cascades
Minulla on ikävä koululle vaikken olekaan ollut sieltä kuin pari päivää poissa. Huomaan miettiväni usein, että mitäköhän ne tekee siellä nyt. Mutta kun siellä on niin hassuja ihmisiä, yhteenkuuluvuuden tunne, jonkun huoneesta usein kantautuva viulunsoitto, alituiseen asuntolan käytävillä raikuva nauru, yhteisiä hetkiä lautapelin tai telkkarin tai viinilasillisen ääressä. Siellä kun sulkee silmät iltaisin ei pysty nukahtamaan kun hymyilyttää niin paljon.

Siellä en ole myöskään tuntenut itseäni niin näkymättömäksi kuin usein tunnen. Enkä myöskään alakuloiseksi. Välillä tulee sellainen olo ettei osaa oikein olla, mutta sitten yllättyy kun osaakin. Kun on vaan, kun uskaltaa. Yksi asuntolakaveri sen jo hyvin kiteyttikin: Täällä on vaan jotenkin helppo olla. Normaalisti miettisin itseäni paljon enemmän, mutta täällä tuntuu että kelpaan tällaisena.

Huomenna menen takaisin, ja tiistaina meillä alkaa jo ihan kunnolla opiskelu. Pääsen kirjoittamaan oi kirjoittamaan ja myös esimerkiksi laulamaan (niin, minä otin laulukurssin vaikken oikein laulaa osaakaan! mutta koska minä pidän siitä, päätin että osaaminen saa olla toissijaista ja hauskanpito ensijaista). Jee jee!

12 kommenttia:

 1. :> voi kirjoittamista ja laulamista ja voi tuota asuntolaa! ja elämää, hyvää oloa. voi hyvää oloa.

  VastaaPoista
 2. Apua, opisto-elämä kuulostaa kyllä ihanalta! Varmasti mahtavaa viettää päiviä ja iltoja ihmisten kanssa, jotka ovat siellä siksi, että he sattuvat rakastamaan samaa asiaa kuin sinä (=kirjoittamista).

  Ja ihan oikea asenne sulla laulamiseen. Mitä väliä, vaikkei sitä osaisikaan täydellisesti, kunhan siitä vaan tykkää!

  VastaaPoista
 3. apua miksi en ole löytänyt sinun blogiasi aiemmin?
  tämä on yksi suloisimmista!
  (+++ national!)

  VastaaPoista
 4. Mie olen niin onnellinen, että sie viihdyt sielä noin hyvin, tykkäät kaikesta ja että sulla on siellä ystäviä ja mukavaa :) Ja osaisinpa mieki suhtautua laulamiseen noin, tykkään kyllä kovasti hoilata itekseni ja youtuben mukana, mutten ikimaailmassa suostuis laulamaan julkisesti, en edes pikkupäissäni :D En mie oikeastaan sitä ite laulamista ujostele, lähinnä vain haluan säästää muiden korvia... Ja mie olen kyllä ihan varma, että sie ole hyvä laulamaan.

  VastaaPoista
 5. Apua, oot niiiiin ihana! Löysin sun blogin jostain ja rakastuin ♥_____♥
  Saako kysyä missä päin suomea asustelet?

  VastaaPoista
 6. petra - ♥ :> sinä sen sanoit, elämää ja hyvää oloa. se on tärkeintä.

  Juliahelmiina - On tämä aika ihanaa kyllä! Ihmiset on jotenkin niin avoimia ja vilpittömiä täällä, ja pidän siitä että koko ajan tietää ettei ole pakko olla yksin ellei halua. Ja niinpä, asioita pitäisi tehdä koska niistä pitää eikä aina miettiä että onko tarpeeksi hyvä! :--)

  julia - äää voi kiitos! ♥ national on suuuurta rakkautta!

  Tiina - Ihana kuulla, kiitos :) Sunkin pitäisi vaan uskaltaa laulaa! Mäkin hoilaan tosi paljon itsekseni, mutta julkisesti se on yleensä vaikeaa (lukuunottamatta niitä muutamia kertoja karaokessa, häpeä... :D). Nyt päätin kuitenkin repäistä, jee!

  Anonyymi - Oi kiitos paljon, piristit minua juuri suuresti! Itsepä olet ihana ♥ ja pääkaupunkiseudulla minä asustelen :>

  VastaaPoista
 7. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin blogiisi. Älä nyt pelästy, mutta muistan sut Irc-Galleriasta melko hyvin. Ihastelin sun kivoja kuvias ja ajattelin, että siinäpä olis varmasti tutustumisen arvoinen tyyppi. Yli kolme vuotta sitten (-08) muistan nähneeni sut Ruississakin, mutta ujouteni tais olla liikaa, jotta olisin juttelemaan asti päässy. Nyt asia olisi luultavasti toisin. Musta on aina yhtä hassua löytää vanhoja "tuttuja" blogien kautta. :>

  Elämäsi siellä asuntolassa kuulostaa kyllä ihan huipulta! Jotain tollaista mäkin olisin toivonut toisen välivuoteni tilalle, mutta ehkä vielä joskus pääsen kokemaan samanlaista yhteisöllisyyttä kuin sä siellä.

  Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 8. Elina - Apua! En pelästynyt, paitsi ihan vähän mutta positiivisesti! Ihan älyttömän outoa kuulla kuulla tällaista, olen ihan hämmentynyt. Voi kun olisit tullut juttelemaan nähdessäsi mut (vaikka ymmärrän ettet tullut, en itsekään varmasti olisi uskaltanut).

  Mä olen itsekin välillä löytänyt Irc-Galleriasta tuttujen naamojen blogeja ja se on kyllä aina yhtä hassua :) Nyt mietin vaan, että mahdankohan minä tietää sinut?

  Täällä asuntolassa on kyllä aivan mahtavaa, olen onnellisempi kuin koskaan! Ihan huippua tehdä jotain kivaa kun edellinen välivuosi oli vähän mitä oli. Mutta ei elämä yhteen tylsäänkään välivuoteen kuole, sittenpähän vaan osaa ainakin jatkossa arvostaa kivoja juttuja entistä enemmän!

  Voi kiitos sinulle itsellesi, et uskokaan kuinka iloiseksi teit minut kommentillasi! :> ♥

  ps jos joskus vielä näet mut jossain, niin tule ihmeessä juttelemaan! OIKEASTI!

  VastaaPoista
 9. Oi, mahtavaa saada tollanen pitkä ja iloa täynnä oleva vastaus! On ihan parasta piristää ihmisiä.

  Itse en kirjoita mitään blogia, joten en usko sun tietävän mua. Helsingin Sörnäisissä asun, siispä täällä tulee pyörittyä. Jos kuitenkin itsekin pääkaupunkiseudulla liikuksit niin ei sitä tiedä, vaikka jossain oltais joskus törmättykin? Sulla on esim. tosi yhtenevä musiikkimaku mun kanssa, joten ehkäpä ollaan oltu samoilla keikoilla joskus :)

  Ja tuun kyl ehdottomasti jutskailemaan sulle, jos jossain sut näen! "Moi mä oon se Elina, joka on kommentoinu siihen sun kivaan blogiin, muistatko?" 8)

  VastaaPoista
 10. Elina - Hehe, tuollaiset kommentit kuin tuo sun on vähän niinku nettimaailman Amélie-toimintaa :D

  Okkei, ehkäpä sitten ollaankin! Keikoilla tulee kyllä joo jonkin verran pyörittyä eli ehkä joku kerta vielä törmätään :--) Ja joo todellakin tuut, sen voin vannoa että muistan kyllä! :D

  VastaaPoista