maanantai 12. syyskuuta 2011

mä löin vaaleenpunaset lasit päähän ja ruusun terälehtiä satoi taivaalta

Moikka kaverit! Mua harmittaa hirveästi että postaustahtini on vähän hidastunut (=muuttunut olemattomaksi). Koulun alkaminen vaan on valitettavasti muuttanut blogiin panostamisen aika mahdottomaksi, kuten vähän etukäteen pelkäsinkin. On niin kiire koko ajan ja elämä on vain vienyt mennessään. Lisäksi bloggaamista vaikeuttavat rikkinäinen kamerani (jota mulla ei ole varaa korjauttaa) sekä raivostuttavan huonosti toimiva netti. Toivottavasti silti jaksatte välillä käydä täällä kurkkimassa, mä postailen niin usein kun pystyn!

Mitäpä sitten olen viime aikoina puuhaillut? Noh, esimerkiksi pelannut tunteja korttia, nauranut vatsalihakseni kipeiksi, juhlinut, opiskellut eli esimerkiksi kirjoittanut runoja, käynyt Sellossa kiertelemässä (ja masentunut tajutessani että olen nyt opiskelija, minulla ei oikeasti ole varaa ostaa mitään), unohtanut syödä ja muistaessani syödä syönyt lähinnä mysliä ja leipää, tanssinut, nukkunut liian vähän, halaillut, tavannut paljon ihania ihmisiä, suunnitellut Taru Sormusten Herrasta -bileitä (mä oon Galdalf vaikka olisin halunnut olla Frodo) ja ihmetellyt miten täällä voi sataa aina (oikeasti, kahden viikon aikana joka päivä ainakin vähän!). On tapahtunut niin paljon kaikkea, tuntuu että pääni poksahtaa kohta. Poks.

Kohta menen varmaankin katsomaan Amélien (niin, meille tosiaan tuli läksyksi katsoa se :D) ja koitan tehdä muitakin kouluhommia asuntolalla pelleilyn sijaan (helpommin sanottu kuin tehty). Hilpeää viikonalkua kaikille!

ps tiedetään, käytän liikaa sulkeita (anteeksi)

4 kommenttia:

 1. pari ajatusta:

  1. miksi sulla on noin ihana kangaskassi ja mulla ei. mistä noita saa, toi on täydellinen.

  2. miksi sun läksyt kuulostaa maailman ihanimmilta. tämmönen läksylintsarikin tykkää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos:)

  Hyvä, että sulla on nyt paljon meneillään, vaikka se heijastuisi blogin hiljaisuutena. Mä ainakin jaksan odotella uusia postauksia.

  Ihana läksy! Vois itsekin taas piiitkästä aikaa katsoa Amelien. Jos joskus meinaa usko loppua maailmaan ja hyvyyteen, niin tuo leffa kyllä muuttaa mielipiteen aika äkkiä.

  VastaaPoista
 3. minäkin odottelen postauksia innolla! ja niinhän sitä sanotaan, että laatu korvaa määrän :)

  ps. tahtoo ruutupaidan, kassin ja tuon mikäliepalmun. ihan vain siksi, ettei mulla ole ikinä ollu huonekasvia. elävää ainakaan.

  VastaaPoista
 4. Juliahelmiina - pari vastausta:

  1. kiitos kassikehuista, se on munkin mielestä ihan maailman hienoin ja mun näköinen joten oli pakko saada se! ja hankinta on tehty monkista (ylläri) :D

  2. mä olen itsekin paha läksylintsari, joten olen kyllä hyvin ilahtunut näistä läksyistä! (voi myös olla, että olen ovela enkä mainitse niitä bläähtylsiä läksyjä täällä, mutta leikitään ettei asia ole niin)

  mustikkamaito - jee kiitos :) totta, Amélie on ehdottomasti paras hyvänmielen elokuva! sen katsottuaan sitä haluaa itsekin pelastaa maailman pienillä hyvillä teoilla.

  Tiina - voi kiitos :) mullakaan ei ole ennen ollut huonekasvia, paitsi sellainen minikaktus jonka onnistuin tappamaan (don't ask how). tämän kaverin yritän pitää pitkään virkeänä!

  VastaaPoista