lauantai 23. elokuuta 2014

kuin jokin päättyisiKesä meni, raikkaat mutta raskaat syystuulet tulivat tilalle. Kaikkialla tuoksuu muistoilta. Elämän suunta tuntuu olevan vapaa. Sisälläni läikkyy kaipuu muutokseen niin vahvasti, että se vie minua.

Niistä muutoksista. Niin epätodelliselta kuin tuntuukin edelleen sanoa tämä, niin muutan ensi viikolla Reykjavíkiin! Lähden sinne syksyksi vaihto-opiskelemaan.

Jännittää. Tuntuu, että ikävöin jo nyt, ennen kuin olen edes lähtenyt. Tunteet ovat heittelehtineet ihan miten sattuu viime aikoina, mutta eiköhän kohta tasaannu. Kohta on mielentäydeltä kaikkea ihan uutta.

Ei sen enempää nyt. Tahdoin vain kertoa. Toivon sanojen ryöpsyävän Islannissa runsaammin.

Siihen asti;
näkemiin
/kveðja

6 kommenttia:

 1. voi että miten hienoa! kovasti hymyilyttää sinun puolesta ja vähän jännittääkin, mutta islanti jos jokin kuulostaa juuri sinulta :) innolla odotan, jos ehdit sieltä bloggailemaan ja jos et, niin sitten ajattelen, että sinulla on varmasti ihan erityisen kivaa siellä. hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :-) toivottavasti se on minua, toivon kovasti niin. ja pyrin kyllä postailemaan sieltä tiheämpään tahtiin, mutta katsotaan nyt kuinka lähtee juttu sitten luistamaan.

   kiitos vielä kivoista sanoistasi <3 ja mukavaa syksyä sulle!

   Poista
 2. ohh, islanti! koita nauttia kaikista hetkistä, vaikka ikävä väistämättä varmasti välillä iskeekin :-) luin eilen jotain turhanpäiväistä aikakauslehteä ja siinä horoskooppini (juuh..) kohdalla sanottiin, että "kaikki menee lopulta paremmin, kuin osaat odottaakaan". ja sen vain halusin sanoa sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovasti! :-)) uskon toki itsekin, että kaikki menee just hyvin. lähteminen vaan tuntuu vähän pelottavalta, mutta se kuulunee asiaan!

   Poista