tiistai 4. kesäkuuta 2013

fiilistellen


Mikäs se siellä? No ensimmäinen mansikka omassa mansikka-amppelissa! Miten voikin tulla näin iloiseksi yhdestä mansikasta (helposti).


Kodin kesävaatteet elikkäs uudet verhot, jee!


Hiano pilvi (joo, tän blogin nimen voisi varmaan kohta vaihtaa joksikin pilvibongarin päiväkirjaksi... mutku tykkään niistä niin!).


Smoothiee, oi smoothiee! Ostin tehosekoittimen ja nyt tekisi mieli tehosekoittaa kaikki. Surrurrur. Runokirjan nappasin kotitalon käytävälle ilmestyneestä "saa ottaa" -pinosta. Ilahdutti.


Räsymatot on kivoi.


Couscous on hyvvee.

Eipä sitten muuta. Paitsi tää. Nyt ulos, ilta-aurinko odottaa mutta ei ikuisesti!

6 kommenttia:

 1. hih, mulla on kans tehosekotusbuumi meneillään paitsi että mulla ei ole semmosta oikeaa smoothiesekotinta vaan semmonen normi sähkömörssäri :D mutta hyviä marjajuomia silläki tekee!

  minusta on ihanaa, miten sinun blogi ja kuvat on huokunu jotenki erityisen paljon onnellisuutta viime aikoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tehosekoittaminen on parasta! ja sähkömörssäri huippu sana :D

   tosi ihanasti sanottu, kiitos! olen kyllä tuntenutkin itseni erityisen onnelliseksi viime aikoina, joten kiva kuulla että se välittyy myös tänne.

   Poista
 2. Aa, tekis mieli vaan kommentoida mikä kaikki tässä postauksessa oli ihanaa (esim. mansikka, verhot, eino leino ja loppuun linkattu biisi!), mutta niitä asioita oli niin paljon, että listasta tulisi tositosi pitkä :')

  ps. kuulin, että sulla oli ollut ilo ja kunnia tutustua meikkiksen veljeen tuossa toukokuussa, että voi maailma olla pieni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii oot ihana!

   joo, näinhän siinä pääsi käymään! tää maailman pienuus jaksaa kyllä kerta toisensa jälkeen ihmetyttää ja naurattaa, voi jestas sentään oikeesti :D

   Poista
 3. oi ihania kuvia ja juttuja, siun kirjoituksista tulee aina niin hyvälle mielelle! ja namm, smoothiet on kyllä parasta maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa voi kiitos, ihana kuulla! :-) hauskaa että on liittyjiä smoothiefanclubiini!

   Poista