maanantai 4. helmikuuta 2013

på resa

Lähdin viikonlopuksi ystäväni kanssa Tukholmaan hengailemaan ja unohtamaan hetkeksi arjen stressin. Reissu oli kyllä oikein tervetullut piristysruiske talven keskelle.


Laivamatka Turuust Tukholmaan kesti 11 tuntia. Siinähän se meni pelleillessä, jutellessa ja suklaata syödessä. Kannella oli kivaa, mutta ei siellä kauaa pystynyt olemaan kylmyyden vuoksi. Rakastan merta ja kesäisin laivamatkustaminen onkin ihanaa kun voi oleskella vaan kannella.Teellä ja kaffella tuli istuskeltua. Alimmaisessa kuvassa hörpin cappuccinoa viehättävässä ja ilmeisesti aika suositussa kahvilassa nimeltä Vete-Katten (ei kai paikalta jonka nimessä on kissa voi muuta odottaakaan kuin ihanuutta?).


Vierailimme valokuvataidemuseo Fotografiskassa. Vaikutuin todella suuresti David LaChapellen valokuvanäyttelystä, suosittelen lämpimästi katsastamaan jos Tukholmaan tiesi vie.


Ruokaaa! Haluttiin käydä kasvisravintola Hermansissa, jota meille oli suositeltu etukäteen. Oli oikein sympaattinen paikka ja hyvvee ruokaa.


Taidankin lopettaa tarinoinnin nyt tähän ja jatkaa seuraavassa postauksessa, noita matkakuvia kun tuntuisi vielä riittävän melkoisesti. Hejdå!

4 kommenttia:

 1. ooh, sinun tukka on kasvanu! hieno! ja voi tukholma, olen käyny siellä vain kerran ja seki oli koulun reissu, olis mahtia päästä kunnolla tutkimaan, harmi ettei asu lähempänä satamia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän se ilokseni on! kiitti! kieltämättä sinne on kyllä hirveän kätevää mennä nyt kun asuu turussa. itse olin aiemmin vain piipahtanut siellä pari kertaa, joten oli kyllä kiva nyt tutustua paikkoihin ihan kunnolla ajan kanssa :-)

   Poista
 2. Oo, minäkin tahdon Tukholmaan! Etenkin tuohon kasvisravintolaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen! siis sekä tukholmaa että hermansia :D

   Poista