perjantai 16. marraskuuta 2012146a
160a

missä välissä saavuin tänne
minne jäivät päivät
joista myöhemmin löydän merkityksiä?

Glögiä kynttilänvalossa ja johan tuntuu ilta heti paremmalta. Olen hukannut päiviä, joitakin löytänyt mutta harmittavan monia hukannut. Marraskuu väsyttää, väsyttää niin kovasti. Eräänä päivänä mietin, kuinka ihanaa olisi vaan nukkua vuorokausi putkeen. Vähintään.

Olen halunnut kertoa täällä monista asioista, Helsinginreissusta, säkenöivistä päivistä, tavallisista päivistä, kauniista valosta, joka sai eräänä päivänä rumatkin talot näyttämään satumaisilta. Siitä, että sain uuden asunnon (ja tein sinne kivoja löytöjä kirpparilta) ja liityin yliopiston runopiiriin. En vain ole jaksanut.

En kuitenkaan taida olla ainoa, kenet marraskuun pimeys on yllättänyt ja väsyttänyt, mikä lohduttaa vähän. Ja onhan joulukuu iloineen (muutto!!) jo ihan nurkan takana. Masentaa vaan jotenkin se, kuinka sitä tuhlaa mahdollisesti vaikka kuinka hienoja päiviä kun ei muu jaksa kiinnostaa kuin kotona peiton alla hengailu. Kai se on vain hyväksyttävä itselleen ajoittain (ja voihan siitä kotonakin vietetystä ajasta tehdä vielä vähän mielekkäämpää, nimim. se glögi ja ne kynttilät).

2 kommenttia:

 1. Ihan samanlaisia fiiliksiä myös täällä. Täytyy vain yrittää olla tuntematta huonoa omaatuntoa päivistä peiton alla. Muuttojuttu kuulostaa niin hyvältä! Mietin ensin Turku-reissua joulukuulle, mutta sun täytyy kyllä saada kotiuduttua siellä uudessa kämpässä kunnolla, ennen kuin tulen visitoimaan. :> Ehkä lomalla ehtisi?

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymph, ihan tyhmää tämmönen marrasmasennus. Joo olen ihan superinnoissani muutosta! Ja voi olis niin hauskaa jos tulisit visiitille tänne! Mulla on aika pitkä joululoma että eiköhän silloin jossain välissä onnistuisi oikein hyvin. En tosin ole koko lomaa Turussa mutta silti :-)

   Poista