lauantai 20. lokakuuta 2012

you touch me once again and somehow it stings018a
Kai on ihan okei aloittaa päivä muffinssilla, kun on sentään lauantai ja muffinssi on itse leivottu?
033v

Tiedättekö, kun näkee niin ihanaa unta, ettei tahdo millään hyväksyä heräämistä vaan yrittää nukahtaa uudestaan ja uudestaan? Näin sellaista unta viime yönä. Päivä on lähtenyt käyntiin vähän pöllähtäen, tai oikeastaan tuntuu ettei se ole käynnistynyt ollenkaan. Sitä se liian pitkään nukkuminen aiheuttaa, mutta kun nukutti ja silmät kiinni olin vihreässä paikassa jossa valo oli sanoinkuvaamattoman kaunis. Silmät avattuani odotti yöpöydällä tenttikirja lukemista ja lattialla vaateröykkiö kaappiin viikkaamista (=tunkemista).

Eilen taisin innostua leipomaan pitkälti tenttiin lukemisen välttelemiseksi, mutta nyt alkaa olla tekosyyt vähissä, eli kai se on pakko tarttua kirjaan ihan tosissaan. Illalla palkitsen itseni menemällä eräälle keikalle, jos saan siihen mennessä luettua tarpeeksi.

Kaunista lauantaita! Aika harmaalta se tosin täällä näyttää, mutta on kai kauneus välillä jotain muutakin kuin auringonpaistetta.

3 kommenttia:

 1. Muhvinssi näyttää mmmm-vältä! Söisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli! Olin aika ylpeä onnistumisestani. Voin tehdä niitä uudestaan joskus kun olet taas täällä ja sitten kutsun sut teetä & muhvinsseja & kivaa musiikkia -kutsuille.

   Poista
  2. Oooh, tuskin maltan odottaa!!

   Poista