maanantai 8. lokakuuta 2012

Onnellinen sunnuntai

2012-10-06-553a

Tänään oli vihdoin sellainen täydellinen, kirpeä syyssää. Ihanaa. Vielä pari päivää sitten täällä kadut suurinpiirtein tulvivat jatkuvan vesisateen vuoksi.

2012-10-07-556a

Oltiin Kirjakahvilassa ja päätettiin pelata Dominoa. Ei kuitenkaan muistettu sääntöjä hehe...

2012-10-07-558a

...joten vaihdettiin tuttuun ja turvalliseen Kimbleen!

2012-10-07-585a

Savupiiput taivasta vasten näyttivät kivoilta.

2012-10-07-565a

Lehdet asfalttia vasten näyttivät kivoilta.

2012-10-07-584a

Kävin kävelyllä ja löysin sattumalta kotini läheltä kivan metsän. Olin niin innoissani, koska kaupungissa kaipaan usein luontoon ja nyt tiedän minne mennä jatkossa kävelemään. Kuuluivat tuonne kyllä autojen äänet, mutta on feikkimetsäkin parempi kuin ei metsää ollenkaan. Tuli hyvä olo siellä hetken samoillessa. Näin myös isän ja pojan veistelemässä puunoksia ja sittenkös vasta hymyilyttikin.


Päivän päätteeksi kävin vielä leffassa (tai oikeastaan se oli kyllä jo toinen kerta tänään, koska myös Kirjakahvilassa oli elokuvanäytös).

Aikas täydellisen leppoisaa sunnuntaita vieteltiin siis täällä suunnalla. Toivottavasti teilläkin oli mukava päivä!

4 kommenttia:

 1. voi turussa eniten kaipaan kaupungin hitaita sunnuntaita! juuri tuollaisia. ja olet löytänyt kinokoplan, minun pitikin vinkata siitä :> kivaa, kun näytät viihtyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hitaat sunnuntait on kyllä yksi lemppariasioistani elämässä. joo, kinokopla on ihan huippu! viihdyn kyllä oikein hyvin :-) toivottavasti sinullekin kuuluu hyvää!

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä aika lailla täydelliseltä sunnuntailta! Omaan sunnunttaihini kuului(vaihteeksi) reissaamista, mutta ehkä ensi viikonloppuna pääsisi nauttimaan kiireettömyydestä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. reissaaminenkin on kyllä mukavaa mut kieltämättä sitä kaipaa sitten sitä pelkkää oleskelua ja kiireettömyyttä jos liikaa koko ajan liitää paikasta toiseen :) toivottavasti pääset nauttimaan hitaistakin päivistä!

   Poista