keskiviikko 26. syyskuuta 2012

hei kaveritTämä tuntuu vähän hassulta, mutta siitä huolimatta ajattelin kysyä että olisiko teillä jotain postaustoiveita? Olen jotenkin hieman hukassa tän blogini kanssa ja kaipaisin piristystä ja uutta inspiraatiota.

Ei haittaa jos ei ole mitään toiveita hihi :-) saa kommentoida muutenkin, kertoa vaikka että mitä kuuluu!

6 kommenttia:

 1. minusta se sinun linjasi on ollut kiva, vähän kuulumisia, vähän mietteitä, ehkä muutama vaateparsinkin, tykkään kaikista kovin!

  ja minulle kuuluu oikeastaan kovin hyvää, ravaan kahden kodin väliä, mutta olen oppinut tykkäämään junista, uudesta kaupungista ja jopa omasta ajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tiina, tosi kiva kuulla (kun itsellä tosiaan on vähän epävarma olo)!

   ja mukava kuulla myös että sulle kuuluu hyvää :-) ihanaa että osaat ottaa kahden kaupungin välillä kulkemisen positiivisesti! junailu on mielestäni oikein kivaa puuhaa, päättää sitä sitten ottaa torkut, lukea jotain tai vaikka vakoilla kanssamatkustajia.

   Poista
 2. VERHOT! Okei, no mutta mä tahtoisin haavepostauksen. Oikein pitkän ja syvällisen. Arkisista haaveista ja isommista myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKS OLEKI KIVAT?? Okei, kiitos, pidän mielessä. Tosin kyllähän sä jo mun haaveet tiedät, liittyen erääseen leukaan. HAHA!

   Poista
 3. Ekaa kertaa kommentoin, moi!

  Syksyfiilistelyä, sitä kaipaisin minä. (Ja olis tietysti ihanaa jos saisi useammin lukea sun juttuja ja katsella näitä kivoja kuvia.) Ja ehkä vielä joku kiva kirjallisuutta sivuava postaus, esim. mitä sulla on näin syksyllä lukulistalla? Ja, ja, ja.. Kaikki kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Kivaa että kommentoit :-)

   Syksyfiilistelyä on tulossa ja lukemisiani koskevan postauksen teen oikein mielelläni! Yrittänen myös skarpata postaustahdin kanssa (kattoo miten käy). Kiitti toiveista ja ihanaa syksyä sulle!

   Poista