keskiviikko 1. elokuuta 2012

Turkuun! Kouluun! Jee! Onni!

Täällä kirjoittelee maailman onnellisin tyyppi, pääsin nimittäin Turun yliopistoon opiskelemaan mediatutkimusta!! En voi sanoin kuvailla miltä tuntuu, olen niin helpottunut ja iloinen ja äää.

Nyt alkaa sitten kuumeinen asunnon etsintä. Iih miten jännää muuttaa Turkuun! Jos siellä lukijoissa sattuu muuten olemaan Turkulaisia niin otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä parhaista kirppareista, kivoimmista kahviloista ja ihan mistä vaan mikä siellä on hienoa!

Olisihan tässä vaikka mitä muutakin mistä kertoa, mutta nyt en oikein osaa sanoa muuta kuin jee jee ja jee. Lähden perjantaina parhaan ystäväni kanssa pikkuiselle reppureissulle, mutta lupaan herättää blogini eloon sen jälkeen. Eiköhän se ole ollut jo ihan tarpeeksi kauan kesälomalla, vaikka omani alkoikin vasta eilen.

049b

ps ihana biisi

6 kommenttia:

 1. oooh, hurjasti onnea! tuntuu että kovin moni kiva blogisti on lähdössä turkuun kouluun, sen täytyy siis olla hyvä paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo olen huomannut saman hehe :) kyllä uskon myös että Turku on hyvä paikka!

   Poista
 2. Hei ihan hirmuisen isosti onnea ! :--D

  Turkulaisena voisin sanoa heti kättelyssä, että Manhattan ja Länsikeskuksen kirppiscenter on ne kaksi suurinta kirpputoria, jonne todella kannattaa mennä ja kanssa varata aikaa. Muutaman pyörähdyskerran jälkeen niistä hoksaa milloin kannattaa tulla käymään (aka milloin on pöytien vaihtopäivät, hehe).

  Kahviloista sen verran, että Three Beans on mahdollisesti maailman idyllisin paikka istuskeluun, vaikkei mikään superhalpa olekaan. Listaan voisi myös lisätä sen ihan perus Aschanin, koska siellä pullat on pään kokosia (vähintään).

  Kaikkea tekisi mieli kirjottaa, mutta mitään tyhjentävää en keksi, äh. Kysyähän tieten saa, jos tahtoo :---) enemmän ko mielelläni autan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) ja kiitos hirveesti kaikista vinkeistä, ilahduin kovasti ja laitan todellakin korvan taakse! ihanaa kun on avuliaita ihmisiä!

   Poista
 3. JEEEEE!! :) Haha, aivan mieletöntä! :D Nähdään siis muutaman viikon päästä!! Vitsit että innostuin tästä! Mä voin mielelläni esitellä sulle Turkua jos vaan tahdot. :)

  Niin mahtavaa oikeesti! Onnea!! Ensi kerralla tuun juttelemaankin sulle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIINPÄ, JEE, KIITOS (tuleva luokkakaverini)!! Niin nähdään! Mä oon niin innoissani, hyvä kun en pompi riemusta lakkaamatta :D ja oi joo, todellakin tahdon!! Se olisi ihan huippua, Turku-tuntemukseni kun perustuu lähinnä vuosittaisiin Ruisrock reissuihin haha :D

   Poista