maanantai 7. toukokuuta 2012

I move slow and steady but I feel like a waterfall

008a

028a

021c

sinä hengität ruohovihreää
ja kevyesti hengität
kuin maailma ei olisikaan
painavin asia maailmassa

elämä pyörii, juoksee, kompuroi ja hymyilee. joinain päivinä on taas alkanut vähän ärsyttää kun olen tällainen elämäntapahaahuilija. mutta en nyt jaksaisi niin kauheasti ajatella mitään vakavaa, kun on aurinko ja lämpimästi läpi soljuvia päiviä. sellaisia kevyitä, ei ehkä mitenkään erityisiä, mutta kevyitä. tänään ostin kolmen päivän lipun provinssirockiin. eilen tulin hyvin iloiseksi ikean halvasta kahvista ja sänkyjen testailusta ilman ostotarkoitusta. aivastuttaa koko ajan eli kesä on tulossa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Henni taas sanankäytöistäsi. On vähän surullinen olo, ja nämä sanat hellyyttävät. Rakastuin tuohon runoon, onko se sinun? "Maailma ei olisikaan painavin asia maailmassa" - aivan uskomattoman hienosti ilmaistu, ja hassua onkin, että tajusin sen heti, vaikka se saattaa kuulostaa ensin aivan kummalliselta! Ja samaistun myös tuohon elämäntapahaahuilu-fiilikseen. Täysin. Myös sen osalta, että ei jaksaisi hermoilla siitä liikaa.

  Sä inspiroit mua aina runoilemaan. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 2. Ainiin, ja nyt aiheeseen liittyen, haluaisitko suositella lempirunojasi/runoilijoitasi?

  VastaaPoista
 3. Täällä on toinen elämäntapahaahuilusta ahdistuva. En tykkää siitä yhtään, mutta silti vaan teen sitä :D Mutta kyllä tää tästä (ehkä joskus). Onneksi kesä on tulossa!

  VastaaPoista
 4. Anni - Kiitos ihanasta kommentista!

  On se minun ihan oma eli kiitos kovasti. Hassua ja kivaa jos joku saa ajatuksistani jotain tolkkua kun joskus tuntuu etten tajua niitä itsekään :D meitä haahuilijoita näköjään riittää. Ehkä vaan hyväksytään se ja työnnetään turha hermoilu syrjemmälle!

  Oikeastaan täytyy myöntää ettei mulle ole ehtinyt vielä syntyä erityisiä lempirunoilijoita. Viimeaikoina olen ollut ehkä eniten inspiroitunut luokkakavereitteni runoiluista. Mutta voisin kyllä suositella Poesian nettisivujen kurkkaamista (www.poesia.fi), sieltä pystyy lataamaan monet runokirjat PDF-tiedostona mikä on mielestäni ihan huippua! :)

  Juliahelmiina - Kai se on vain hyväksyttävä että on tällainen luonteeltaan :D ja toisaalta, eiköhän ne asiat siitä suoristu ja kirkastu ajan myötä! Niinpä, kesäkesä jeejee.

  VastaaPoista