lauantai 7. huhtikuuta 2012

missä viivyt toivo, usko vei jo pullot kauppaan
Tänään oli kiva päivä, aurinkoinen joskin kylmä. Pölhöilin rakkaitten ystävieni kanssa ja nauroin hirveästi. Värjäsin ja leikkasin hiukseni (en kylläkään siis itse. viimeksi kun värjäsin itse hiukseni oli tuloksena väriä joka puolella kylppäriä + käsivarteni näyttivät siltä kuin niihin olisi tatuoitu oranssit tribaalikuviot. ei oo mun juttu ei). Ajoin autolla pitkästä aikaa, oi se oli mukavaa. Söin myöskin suklaamunia vihdoin kun äiti niitä vihjausteni jälkeen toi kaupasta. Hymyilyttää, kaikki on aika hyvin.

Huomenna meillä on naamiaiset, joihin aion pukeutua maalaisjuntiksi näin kotipaikkakuntani kunniaksi. Täytyy kaivaa verkkatakki jostain esiin. Hihi.

6 kommenttia:

 1. oi, päiväsi kuulostaa oikein kivalta, ystävineen ja suklaamunineen :) saitko kivoja yllätyksiä? mie sain autot-tatskan, wohou!

  tukka näyttää hyvältä myös. mie edelleen jaksan värjätä yksinäni, vaikka kylppäri näyttääki lopulta ihan verilöylyn tapahtumapaikalta ja yleensä onnistun värjäämään korvanikin punaisiksi.

  naamiaiset, hii! miekin tahtoisin. viimeksi olin 10-vuotiaana, pukeuduin nasuksi ja minulla oli sellainen naamari korvineen ja nenineen päivineen. suun äiti oli unohtanut tehdä ja jäin siis paitsi kaikista herkuista :D

  VastaaPoista
 2. Oi miten symppis anorakki, mieki haluun :) Aina kun luen siun blogia tahdon myös miun suoran otsiksen takas!

  VastaaPoista
 3. iih rakastan melkein kaikkea tässä! ensinnäkin tuo anorakki, minäkin haluan, toiseksi kivat lasit, sopivat sinulle, hiuksei ovat myös hienot ja nuttura söpö! olavin uusin levykin varsin mukava. ja sinä!

  VastaaPoista
 4. Tiina - Ihanan pitkä kommentti :) yhyy mä en saanut yhtään sellaista munaa missä on yllätys, vain sellaisia tylsiä kokosuklaisia. Yritin kyllä käydä ostamassa kaupasta itselleni kinderin mutta ne olivat loppuneet. Pääsiäinen ei ollut puolellani tänä vuonna!

  Kiitos! En tajua miten se voi olla niin vaikeaa. Olen aina kauhuissani jo valmiiksi jos tiedän että joudun itse värjäämään hiukseni :D

  Hihi, voi ei :D naamiaiset on kyllä hauskoja, kivaa kun saa hetken esittää olensa joku muu.

  Anni - Voi kiitti! Se on äitini vanha :) otsatukka on ikuisuusongelma ainakin minulle, jatkuvasti kamppailen suoran ja vinon välillä, yleensä päätyen suoraan.

  Petra - Voi kiitos kauheasti, lähetän sinulle superleveän virtuaalihymyn NYT! Noin, ole hyvä. Olavi on ihana. ja sinä!

  VastaaPoista
 5. lumoava tämä väriyhdistelmä kerta kaikkiaan! :--)

  vierailethan luonani jos suinkin ehdit:
  valoisiaaamuja.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. kiitos! :) joo minä käyn kurkkimassa!

  VastaaPoista