sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Berlin

No niinhän siinä sitten kävi, että mä olen nyt aivan totaalisen rakastunut Saksaan. Matka oli aivan uskomattoman hauska, yksi parhaista reissuistani ikinä. Kaikki paikat joissa vietimme aikaa olivat ihania (Berliini, Springe, Hannover ja Hameln), ihmiset todella mukavia, ruoka & juoma hyvää, oppitunnit koulussa mielenkiintoisia, arkkitehtuuri hienoa jne. Haluan takaisin, nyt heti. Perjantaina lähdimme Berliinistä jossa oli +18 astetta lämmintä ja illalla saapuessamme sateiseen Suomeen saattoi hiukan masentaa. Onneksi kuitenkin menin heti illalla katsomaan Magenta Skycodea Tavastialle (oli muuten ihana jälleen kerran!!) joten matkan jälkeinen masennus ei ehtinyt ihan kunnolla iskeä. Sitä paitsi turha masistella, aina voi lähteä uudestaan ja aivan varmasti tulen lähtemäänkin.

Kuvia otin tuttuun tapaani ihan hirveästi, joten Saksapostauksia lienee tulossa muutama. Tässä nyt ekat otokset Berliinistä.
5 kommenttia:

 1. hurjasti hienoja kuvia! odotan malttamattomana lisämateriaalia :)

  ps. miun isi on kotosin hannoverin läheltä ja muistan, että me käytiin siellä barbikaupassa :D

  VastaaPoista
 2. Berliini <3 Ja Saksa ylipäänsä. Onneksi näitä postauksia on tuleva lisää (lupasit!), niin voin sitten onnessani fiilistellä täällä kotisängyllä.

  VastaaPoista
 3. Tiina - Kiitos paljon! Aijaa heheh, hassua :D

  Juliahelmiina - NIINPÄ ♥ tulee niitä hihi!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja kuvia ja muutenkin kiva blogi ! :--)

  http://eilensatoi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kovasti! :) kiva blogi on sinullakin, kävin vähän kurkkimassa! runot ♥

  VastaaPoista