maanantai 13. helmikuuta 2012

I'm not lost for I know where I am. But however, where I am may be lost.
Eipä ole taas päivä lähtenyt käyntiin ihan niin kuin piti, hups. Heräsin tunnin suunniteltua myöhempään enkä ole saanut oikein mitään aikaiseksi, vaikka hirveästi olisi tehtävää. Jos ihan rehellisiä ollaan, mun pitäisi tälläkin hetkellä kirjoittaa sormet sauhuten eskapismiä koskevaa esseetäni, mutta tässä sitä vaan joristaan turhia blogissa. Toisaalta voisin toki käyttää tätä hetkeä materiaalina esseessäni, pakenenhan arkea ja arjen töitä netin ihmeelliseen maailmaan. Heh heh.

Mua vaivaa vähän joku ihme kirjoittamiskriisi. Sanat on ihan hukassa ja tuntuu etten osaa mitään. Kaipa se tästä, pitää vain aloittaa, sillä juuri aloittaminenhan se ongelma yleensä on. Koulussakin on paljon puhuttu siitä, että jos tyhjä paperi aiheuttaa ahdistusta ja ideoita ei tunnu syntyvän millään, usein tilanne helpottuu vain ja ainoastaan sillä, että pakottaa itsensä kirjoittamaan. Jotain, mitä vaan. Kyllä se siitä sitten lähtee.

PS Vink vink! Tänään tulee telkkarista ihana Notting Hill! Se oli minun ja äitini ehdoton lempparileffa kun olin nuorempi ja olenkin katsonut sen lukemattomia kertoja. Kyllä, kyseessä on romanttinen komedia ennalta-arvattavalla loppuratkaisulla, mutta Notting Hillissä on myös aidosti hauska käsikirjoitus ja hyvät näyttelijät (sivuosatkin on ihan huippuja). Kai tän kaikki on jo nähnyt, mutta jos joku ei niin suosittelen katsastamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti