torstai 19. tammikuuta 2012

we're separate castaways somewhere in space


rubik - goji berries


Tänään on
väsymyspäivä (intouduimme viime yönä filosofisiin väittelyihin tovereideni kanssa ja nukkuminen vähän jäi. tosin parin tunnin yöunista huolimatta jaksoin yllättävän hyvin olla aamuluennolla, johtuen ehkä lähinnä siitä että mediatutkimus on kiinnostavaa ja siitä että kahvi)
iloisten yllätysten päivä (sain kammoamastani novellikurssista ihan hyvän numeron sitten kuitenkin)
mun nimipäivä (jee)
pyykkipäivä (aina tuntuu ettei jaksaisi pyykätä, mutta sitten kun hommaan ryhtyy se onkin ihmeen kivaa. puhdas pyykki on ihanaa ja mä tykkään myös ripustaa pyykkejä, se on jotenkin tosi rentouttavaa puuhaa. hmm?)
telkkaripäivä (Game Of Thrones, jäin ihan koukkuun heti ekasta jaksosta! lisäksi on hirveän kivaa istua porukalla telkkarin ääreen ja kommentoida tapahtumia yhdessä)
nyt teen kyllä jotain elämälleni -päivä (tässä yhdistyvät siis henni pohtii jälleen kerran mitä haluaisi tehdä isona -päivä ja pakko löytää kesätyöpaikka ja vähän äkkiä -päivä)

6 kommenttia:

 1. Tykkään aivan järkyttävän paljon sun tavasta luoda tunnelmia arkisista jutuista. Siitä tajuaa, miten mahtavia pienetkin jutut onkaan. Ja tästä nyt tykkään erityisesti siksikin, että mediatutkimus, pyykit ja Game Of Thrones on suuria kiinnostuksia täälläkin päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi! Ihana kommentti, tulin niin iloiseksi tästä! Hauskaa, että omaamme samoja kiinnostuksen kohteita :D

   Poista
 2. minullakin oli pyykkipäivä, uudet muumilakanat pyörivät ympäriympäriympäri, kunnes lopulta pelastin ne :) ja hyvää nimipäivää, mie olin ympyröinyt nimesi kalenteristani ja laittanut viereen kissatarran että muistan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiina oot niin ihana! :) ♥ kissatarra, ääää, sait mut hymyilemään ainakin näääääääääääääääääääin leveästi! Niin ja kiitos onnitteluista! Ja muumilakanat ovat rakkautta oih

   Poista
 3. Toi vika kyllä kuulostaa vähän turhankin tutulta. Jostain syystä mun motto ton asian suhteen tuntuu olevan "noh, ratkaisen tän tilanteen huomenna" ..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama motto mullakin tuntuu olevan, nyt vaan vähitellen yritän ottaa itseäni niskasta kiinni kyseisen asian kanssa :D

   Poista