keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Tell me a story I've never heard


Bon Iver - Holocene
Joulufiilis on vähän kadoksissa, mutta kalenterin suklaat kyllä on syöty ja piparit tuoksuu hyvältä (mutta taikina on parempaa kuin valmiit, luonnollisesti). Ihanaa, että vihdoin satoi lunta. Tänään sidoin hiukset ponnarille ja yritin hymyillä peilikuvalleni. Kävin Ikeassa ostamassa hauskan muotoisia piparimuotteja ja suurensuuren viinilasin ja syömässä lihapullia. Opettelin myös käyttämään uutta puhelintani, joka lienee liian hieno minulle.

Ei oikein juttu luista, anteeksi siitä. Puhti on poissa. Onneksi kohta on loma.

Kertokaa mulle jotain kivaa jooko! Mitä vaan. Mitä kuuluu? Onko piparit hyviä? Aiotko tehdä tänä talvena lumiukon? Entä lumienkeleitä?

4 kommenttia:

 1. minä menin tytön kanssa ulos lumen keskelle ja saatiin aikaiseksi lumienkeli ja lumiukkotyttö, jolla on käsinä puun oksat ja korvat ja ripset.

  VastaaPoista
 2. Oon puhunut jo niin paljon joulusta ja talvesta lumineen tai lumitta, että ehkä kerron jotain muuta.

  Oon tällä viikolla käynyt läpi vanhoja ja uudempia päiväkirjojani, tuijotellut valokuvia ja tehnyt syviä sukelluksia elämääni, siihen joka joskus oli ja siihen joka on nyt. Eilen istahdin koneen ääreen ja mun piti vain katsoa muutamaa vanhaa valokuvaa, mutta loppujenlopuksi vietin siinä kolme tuntia tekemällä kollaasia vuodesta 2004 aina tähän kuuhun asti. Tuli aika omituinen olo kun penkoi itseään sillä tavalla, mutta kuvista huomasi kaikki ne tärkeät muutokset omassa itsessä (ihan muutkin kuin ulkoiset) ja on aika jännä nähdä että tuo ja tuo oli syy siihen ja siihen. Teki hyvää. Jos et oo jo itse tehnyt samaa (eli vaikka tästä vuodesta kollaasia tai vaikkapa koko elämästäsi siltä ajalta miltä digikuvia löytyy) suosittelen lämpimästi. Sen jälkeen näät ihan konkreettisesti missä seisot (ja ehkä senkin minne tästä tahdot) ja saat asioita päätökseen ennen vuoden loppumista. :)

  (Tulipas pitkä ja sekava kommentti.)

  VastaaPoista
 3. oi voi. luulin, että minun nipsumuottini on maailman suloisin, mutta se taisi löytää voittajansa tuosta siilistä. tahtootahtoo!

  minulle kuuluu ihan hyvää, olen Lapissa, tyttö on kaukana mutta ystävät lähellä. teen parhaillaan samaa, mistä mustikkamaito kertoi yllä :)

  VastaaPoista
 4. julia - äää miten suloista! ♥

  mustikkamaito - täytyy ehdottomasti tehdä itsekin noin! tekisi varmasti hyvää kurkata menneisyyteen ja tutkia kunnolla sitä polkua mitä pitkin olen tullut tähän päivään. eli kiitos vinkistä! ja minä pidän pitkistä kommenteista! :>

  Tiina - uskon kyllä, että nipsumuottikin on varsin suloinen! se tulisi varmasti hyvin toimeen siilimuottini kanssa.
  hauska kuulla että kuuluu hyvää :-) voi vitsi mäkin haluaisin Lappiin, en ole käynyt kuin kerran ja siitäkin on jo vuosia aikaa!!

  VastaaPoista