perjantai 23. joulukuuta 2011

rakkaus on joko mieletöntä tai sitä ei oleKuten joskus aiemmin taisinkin jo kirjoitella, on mulla ollut joulufiilis kateissa tänä vuonna. Siihen auttoi kuitenkin vähän kotikotiin tuleminen, sillä onhan täällä nyt tietenkin jouluisampaa kuin asuntolalla. Luntakin täällä satoi (tosin se kyllä suli jo pois). Tänään kun koristelin kuusen pamahti päähäni lopulta ymmärrys, että huomenna se joulu todella on. Jee!

Viime päivät olen viettänyt lähinnä kavereitani nähden ja lepäillen (yritän ajaa minuun juuri sopivasti loman alkaessa iskeneen flunssan pois). Tänään kävin kiertelemässä kirpparilla ja sain kaveriltani itse kudotut villasukat joululahjaksi ja voi apua tulin onnelliseksi.

Niin ja sitten menin myös tekemään jotain tyypillistä eli leikkautin otsatukan takaisin kasvateltuani sitä juuri pois muutaman kuukauden. No ei se mitään, nyt näytän taas tutusti viisivuotiaalta!

Mutta joo, eipäs tässä sitten kai muuta kuin ihan super ihanaa joulua teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. hyvältä tuo tukka näyttää :) tosi hyvää joulua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. rauhallista joulua! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, mistä tuo otsikko on vai onko se peräti omaa tuotantoa? En löytänyt ainakaan lyriikoita google-haun perusteella. Se on joka tapauksessa ihana.

  VastaaPoista
 4. liisimiisi - Ääää kiitos!! Nyt hymyilyttää :>

  Myy - Olisikin omaa tuotantoa mutta ei sentään, lause on peräisin tuosta Milan Kunderan kirjasta Elämä on toisaalla :) minustakin se on hieno!

  VastaaPoista