lauantai 8. lokakuuta 2011

eikö me olla kaikki vähän outoja ja se just on niin kaunista

Helsinki oli eilen pullollaan hulluista päivistä hullaantuneita ihmisiä, minä pysyin järjissäni ja ostin vain elokuvan ja hiusvärin. Ihmistungos ahdisti ja keltaiset kassit saivat pään särkemään. Pakenin niitä elokuvateatteriin, kohteena Drive, joka osoittautui todella hienoksi elokuvaksi! Jotkin kohtaukset olivat kyllä niin väkivaltaisia että jouduin vetämään hatun silmilleni, mutta silti, se oli upea.  Hyvää musiikkiakin siinä oli.

Illalla matkustin junalla ystäväni luo. Matkalla kirjoittelin runoja, katselin taivaan liukuvärjäystä ja tuulelle kumartelevia puita. Täti vastapäätä valitti kuinka käytävältä levinnyt tupakanhaju saa silmät kirvelemään, minä nyökyttelin ymmärtäväisesti vaikken oikein ymmärtänyt.

Ystävältä sain viiniä, naurua, yöpaikan ja letin hiuksiini.

Tänään en ole tehnyt mitään erikoista, ja se on ollut ihanaa. Päivän paras hetki oli kun autossa radiosta tuli olen kaivannut sinua kyllikki ja laulaessamme mukana ystäväni kanssa tajusin kuinka olenkaan häntä kaivannut.

Parhaillani teen läksyjä eli luen koulukaverini runoja eli myötäelän tämän sydämen särkymistä. Näistä pitäisi sitten vielä kirjoittaa analyysi. Voi, voi.

Kohta menen ulos katsomaan tähdenlentoja ja tekemään toiveita maailmankaikkeudelle.

5 kommenttia:

 1. oi kun olet hieno ja sinun päiväsi on hienoja ja sinun tekstisi ovat hienoja ja vau. !

  VastaaPoista
 2. Sinun viikonloppusi kuulostaa hurjan mukavalta :) Tiedätkö, tuli ihan hurja ajatus mieleen, mutta jos minä joskus junailen itseni sinne pääkaupungin päähän Suomea, voisimmeko me vaikka tavata?

  VastaaPoista
 3. julia - Äää voi miten kauniisti sanottu, kiitos! ♥

  Tiina - Mukava se kyllä olikin :-) Voi tottakai, ehdottomasti haluaisin tavata sinut! Se olisi ihan älyttömän kivaa (ja vähän jännää)! Nyt mä innostuin jo valmiiksi, hehe :>

  VastaaPoista
 4. Kiitos:)

  Epäreilua, kuinka toiset onnistuu olemaan niin söpöjä tuollaisessa kauluspaita-neule yhdistelmässä!

  VastaaPoista
 5. mustikkamaito - No pöh, kiitos! Varmasti sopisivat sinullekin :>

  VastaaPoista