maanantai 22. elokuuta 2011

there is a light that never goes out


death cab for cutie - a lack of color
Me valvottiin eilen ystävän kanssa vahingossa neljään kun istuttiin parvekkeella viltteihin kääriytyneinä juttelemassa. Suunniteltiin tulevaisuutta, muisteltiin menneitä. Nauratti hirveän paljon kaikki vanhat jutut ja vähän itkettikin. Hassua miten paljon elämä muuttuu ihan huomaamatta, vasta myöhemmin sen tajuaa.

5 kommenttia:

 1. tuo on ihaninta - hyvän ystävän kanssa valvominen, muistelu, unelmointi... :> tekee sielulle hyväääää!

  ps aaaa ihana toi kappale, dcfc <3

  VastaaPoista
 2. Hei, minun kevätbiisi<3

  (ja voi toi muki kans, mun oli ihan pakko tilata se netistä viime hetkillä, ennen kuin sen myynti loppui).

  Muutokset, ne pienetkin tuntuu tosi isoilta silloin kun ne todella kolahtaa. Mutta mä ainakin uskon muutoksen olevan vaan hyvästä vaikka se joskus tuntuiskin vähän pahalta. Kuitenkin on ne muistot aina olemassa sieltä menneisyydestä.

  VastaaPoista
 3. aura - I agree! se on kyllä aivan parasta ja dcfc myös kyllä hihi :--)

  mustikkamaito - Biisi<3 Minä en valitettavasti omista tuota mukia vaan se on ystäväni yhyy! Täytyy ihailla ja käyttää kahvimukina aina kun käyn kylässä ;)

  Olen kyllä samaa mieltä, muutos on todellakin hyvästä. Välillä on vaan hassua kun ei edes välttämättä huomaa kuinka paljon asiat ovat muuttuneet ennen kuin oikein pysähtyy ajattelemaan sitä. Onneksi on muistot, vaikka ne välillä raastaakin (enimmäkseen kuitenkin hymyilyttää).

  VastaaPoista
 4. Ystävän kanssa valvominen <3 Harrasttettu tänä kesänä monet kerrat ja aina on yhtä hulvatonta huomata yhtäkkiä kellon olevan neljä ja herätyksen soivan seitsemältä. Mutta joskus ei ne pienet yöunetkaan haittaa hyvän keskustelun jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Juliahelmiina - jep <3 hahah, samoin! Kyllä hyvät keskustelut on sen arvoisia, nukkua ehtii myöhemminkin :D

  VastaaPoista