perjantai 5. elokuuta 2011

kuulin junien puhuvan, on aika tullut täyteen

iltaisin olen
tukehtua ilmaan
jota hengitän
niin paljon on liikkeellä
tuulenpuuskat
vievät minua
niin ettei kukaan huomaaSaan jonkun hermoromahduksen varmaan kohta kun en osaa päättää mitä tekisin nyt elämäni kanssa. Tekisi vain mieli olla päättämättä ja jatkaa näin, mutta ei sekään ole hyvä. Mikään ei ole ikinä hyvä (MIKSI?).

Muistuipa mieleeni tämä lausahdus Mr. Nobody -elokuvasta: You have to make the right choice. As long as you don't choose, everything remains possible. Niin.

3 kommenttia:

 1. Mutta onneksi meillä eksyneillä on Matti Johannes <3

  VastaaPoista
 2. Mä painin tällä hetkellä opiskeluasioiden kanssa, koska en osaa päättää minne menisin, mitä tekisin. Mulla on yhteensä neljä vaihtoehtoa eikä mikään niistä tunnu nousevan toisen yli. Tuntuu siltä, että ne ei vaan jostain syystä ole se ratkaisu tässä, jota haen, vaikka kaikki niistä on juuri sitä mitä haluan elämässä tehdä.

  Hmmmm. Vaikeeta. Toivottavasti löydät jostain mielesi sopukoista juuri sen oikean ratkaisun. Tee niin kuin sydän sanoo, niin et voi mennä väärään suuntaan. :)

  VastaaPoista
 3. Juliahelmiina, voi niinpä! ♥

  mustikkamaito, kiitos ihanasta kommentista! Toivon samaa sinulle! Kyllä varmasti vielä keksit mieluisimman vaihtoehdon. Tai jos et keksikään niin ei sekään haittaa. Ei tässä mitään hätää oikeasti ole vaikka välillä meinaakin iskeä paniikki :)

  VastaaPoista