tiistai 30. elokuuta 2011

jossain muualla kuin kotona, enemmän kuin koskaan elossa






Opiskelijaelämä maistuu juuri siltä miltä oletinkin: nuudeleilta (YÄK, mutta päätin että pakko opetella tykkäämään niistä!) ja puurolta. No okei nyt kyllä syön Ikean suklaata mutta tämä on poikkeus (paitsi jos siellä halpahallissa tulee jatkossakin käytyä yhtä tiuhaan tahtiin kuin tällä viikolla niin sitten en tiedä...).

Minulla on jo monta uutta ystävää, valittavana (liikaakin) supermielenkiintoisia kursseja, noin 40 kämppistä (yksi tuossa viereisellä sängyllä, muut ovenkoputuksen päässä), kaunis opiskelumiljöö ja paljon kivaa tekemistä. Sitten minulla on myös huone jonka seinällä on melko ruma taulu ja jonka ikkunoita koristavat tipunkeltaiset verhot. Lisäksi minulla on Ikeasta raahattua kivaa krääsää kuten ihana punainen viltti syysiltoja lämmittämään (♥), kukka, pinkki kukkaruukku ja söpöjä astioita. Vielä puuttuu hylly johon saisin kasattua kaikki rakkaat levyni ja kirjani ja leffani. Niin ja muutama valokuva täytyy laittaa seinälle.

Tuntuu vähän kuin olisin hostellissa tai jollain kesäleirillä, paitsi että tämä leiri kestää vuoden. Ihan hassua ja outoa.

Mutta siis yritän tässä vain kertoa että olen onnellinen onnellinen onnellinen. Uskallanko jo sanoa sen (joo): olen tainnut eksyä oikeaan paikkaan.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että on ollut ihanaa (joo et ole ollut ainoa, joka ylikäyttää tätä sanaa ;)! Ja mikä siinä on, että noissa asuntoloissa on aina ihan älyttömän rumaa taidetta. Itsehän asuin Unkarissa sellaisessa asuntolassa, jossa meidän huoneen seinällä oli neljä ryijyä.... Kyllä silmä lepäsi :D

    Tsemppiä kurssivalintojen tekoon, varmaan aika hankalaa kun kaikki tuntuu niin kivalta. Vedä sitten vaikka pitkää tikkua, jos meinaa alkaa tuntua liian hankalalta ;)

    ps. Nuudelit nyt ei maistu just miltään. Mutta Puuro sen sijaan ♥

    VastaaPoista
  2. voi olen niin iloinen iloinen iloinen sun puolesta! ♥

    VastaaPoista
  3. miten en ole ennen eksynyt blogiisi uuaaa rakkaus!! <3 olet niin ihanan pirteän ja kivan oloinen ja tykkään sun vaatteista ja kuvista ja oot ihan hirmusulonen! :>

    VastaaPoista
  4. Juliahelmiina - hihi, ihanaa! no niin muuten on, ihan aina! huhhuh neljä ryijyä kuulostaa kyllä aika, noh, mielenkiintoiselta :DD

    alkaa kurssivalinnatkin onneksi vähitellen hahmottua, yritän nyt vain toppuutella itseäni etten haali niitä liikaa ja vedä itseäni heti ihan piippuun... :D ja nuudelit hyi, puuro nam!

    petra - voi kiitos! tulin hyvin iloiseksi kommentistasi ♥

    raparperi - oi, kiitos hirveästi! äää en osaa edes sanoa mitään kun sanoit niin nätisti. kiitos, hauska kuulla, hymyilyttää, olet ihana! :>

    ps raparperi on kiva sana!

    VastaaPoista
  5. Oi ihanaa että olet löytänyt jotain ihanaa ! Onnea tälle uudelle ! kyllä nuudeleihin vielä tottuu kun leikkaa porkkanaa ja sipulia sekaan ! (:

    VastaaPoista
  6. M - Kiitos paljon! :) ja kiitos myös nuudelivinkistä, varmasti testaan! :D

    VastaaPoista