perjantai 15. heinäkuuta 2011

Whatever went away, I'll get it over now


radiohead - climbing up the walls
Tänään on satanut ja se on tehnyt minut iloiseksi. Odotan jo syksyä (tätä ei tosin sovi sanoa ääneen koska kavereilla on tapana saada hengenahdistusta se kuullessaan). Olen alkanut jo käyttää neuleita, vaikka se onkin älytöntä. On hauskaa olla älytön.

Syksy kuitenkin myös ahdistaa, koska en vieläkään tiedä mitä minulle tapahtuu silloin. Missä olen, mitä teen, miksi. Ensi viikolla tulee onneksi yksi kyllä tai ei.

En ole tällä viikolla saanut oikein nukuttua, tulevaisuus (tai pikemminkin tulevaisuudettomuus) tulee kiusaamaan ajatuksiani heti kun menen peiton alle ja suljen silmät. Joten sitten avaan ne mutta sillä tavoin ei voi nukkua.

Toisaalta, vaikka kaikki onkin ihan sekaisin, toisinaan minut valtaa kummallinen tunne siitä kuin olisin juuri herännyt eloon. On vain jotenkin niin näkevä, kokeva, uskaltava, elävä olo. Ja se tuntuu hyvältä.

Ehkä olen sitten hyvällä tavalla sekaisin.

3 kommenttia:

 1. hyvällä tavalla sekaisin on hyvä olla. iltaisin kannattaa alkaa unelmoida, kääntää ajatukset pois ikävistä jutuista. :)

  sun hiukset on muuten ihanat! värisävy on kauuunis. ja alemmissa postauksissa oleva riston levy kutkuttaa muuten. pitäisi kai itsekkin viimein skaffata!

  VastaaPoista
 2. Mäkin olen jo ihan syksyssä ja välillä se kyllä hirvittää (salaa silti hymyilen ajatuksille paksuista kaulahuiveista ja kuumista teekupeista..). Kärsin samanaikaisesti myös akuutista tulevaisuusahdistuksesta, kun ei oikein tiedä että mitä, missä, milloin. Pakko vaan lohduttautua sillä, että on ne suunnitelmat aina ennenkin selvinneet. Toivottavasti saat ensi viikolla positiivisia uutisia! :)

  VastaaPoista
 3. aura hulda maria - Näin mä kanssa luulen! Niin normaalisti teenkin, viime aikoina on vaan ollut vähän hankaluuksia mutta kyllä tämä tästä. Unelmat voittaa aina surut!

  Paljon kiitoksia! Alan itsekin olla näihin tyytyväinen pitkän värjäys- ja kasvatusprosessin jälkeen (kasvatus tosin vielä jatkuu) :) ja aaa risto on parhautta!

  mustikkamaito - Voi paksut kaulahuivit ja kuumat teekupit, kasvatit juuri mun syyskaipuuta! Toisaalta muakin hirvittää, mutta tämä kesä on ollut hyvä ja olen tavallaan iloinen ettei sen loppuminen harmita.

  Kliseistä mutta totta: asioilla on tapana järjestyä. Toivottavasti sinunkin tulevaisuutesi tästä kirkastuu. Ja kiitos, toivon samaa! :--)

  VastaaPoista