tiistai 5. heinäkuuta 2011

Jätetään vaan kaikki ja lähdetään seikkailemaan


The National - Bloodbuzz Ohio
Minua tyhmättää. Tyhmätti eilen ja tyhmättää tänään. Kun vaan tuntuu ihan tyhmältä. Näytän tyhmältä. Ilmakin on ihan tyhmä. Ei edes huvita tehdä mitään muuta kuin käydä töissä ja nukkua. Toisaalta mikäs siinä, töistä saa rahaa ja nukkuminen on kivaa. Tosin viime yö oli kaukana kivasta; en saanut millään unta, käänsin kylkeä tuhat kertaa, katsoin kelloa vielä puoli viideltä ja aamulla kun heräsin tuntui kuin olisi ollut taas ilta. Minä niin vihaan sitä kun ei saa unta, silloin aina pään valtaavat ne kaikkein tyhmimmät ajatukset ja sitten ei ainakaan nukahda ja tuntuu kuin olisi koko maailman ainut hereillä oleva ihminen (postinjakajan lisäksi).

Mutta vaikka nyt tyhmättää oikein olan takaa, on kuitenkin yksi asia jonka ajattelu saa mielen kirkkaaksi: tuleva perjantai, Ruisrock ja tittididii... The National. En jaksajaksajaksa odottaa! Melkein uskaltaisin verrata tätä Musen keikkojen odotukseen aikoinaan, joskaan en ihan kuitenkaan koska Muse on jätettävä omaan arvoonsa. Anyway, olen tästä kovin onnellinen!

6 kommenttia:

 1. Muumilakanat <3 Mullakin oli viime yönä uneton yö. Muumilakanat olisivat varmasti auttaneet.

  VastaaPoista
 2. Enpäs sitten ollutkaan maailman ainoa hereillä oleva ihminen :--)

  Olen kyllä vähän pettynyt muumilakanoiden tehoon viime yönä. Muuten ovat kyllä toimineet moitteettomasti, ne tekevät nukkumisesta vielä normaaliakin mukavampaa ♥

  VastaaPoista
 3. Mikä toi on toi eka kuva? Tai mistä? Kiinnostais tietää :D

  VastaaPoista
 4. Se on 12 000 syytä olla onnellinen -kirjasta! Siinä on varsin hymyilyttäviä juttuja, kannattaa tutustua :--)

  VastaaPoista
 5. Oli tän postauksen innoittaman pakko mennä hakemaan oma muumipeitto alakerrasta yläkertaan. Oon joutunut vaihtamaan kerrosta kun alhaalla on tyhmä kuivuri joka puhaltaa _erittäin_ kovaäänisesti kuumaa ilmaa.

  Nyt taidan mennä nukkumaan, että jaksan huomenna mennä töihin!

  VastaaPoista
 6. Tyhmä kuivuri! Onneksi muumipeitto lohduttaa (ainakin toivon niin) :--)

  HYVÄÄ TYÖPÄIVÄÄ! Minunkin pitäisi mennä nukkumaan jotta jaksan lähteä huomenna Turkuun (mutta luultavasti jaksan vaikken ihan vielä menisikään).

  (ps käytän liikaa sulkuja)

  VastaaPoista