maanantai 20. kesäkuuta 2011

kun mä sanon pro, te sanotte vinssi
Jukka PojkeMagenta Skycode ♥ Oli kyllä festareitten paras yllätys kun tulivat peruuttaneen bändin tilalle!
Meidän maailman säälittävin teltta! Siis oikeasti, siellä ei edes mahtunut istumaan selkä suorassa :DD


"Hei kaverit nyt otetaan yhteiskuva!" "No voi v..."Virallinen Provinssissa oli kivaa -kuva.


Väsynyt mutta varsin onnellinen festarirymyäjä täällä hei!

Tällaisista reissuista on aina vähän vaikea kirjoittaa kun on ollut niin kivaa ettei sitä fiilistä osaa oikein kuvailla sanoin, joten ehken edes yritä. Joka tapauksessa oli siis tosi hauskaa ja tuli nähtyä monta ihan superia keikkaa, joista ykkössijan taitaa viedä Pendulum. Se keikka oli jotain niin hullua, pääsi ehdottomasti parhaiden näkemieni (tai no ehkä kokemieni olisi parempi sanavalinta sillä eihän tämä alle 160cm tappi sieltä ihmismassan seasta juuri mitään nähnyt :D) keikkojen joukkoon. Välillä meno meinasi käydä liiankin sekopäiseksi, mutta onneksi oli mysteeripojat nostamassa ylös maasta. Toinen huippuhetki olikin sitten System of a Down, huhhu ja hitto Serj Tankian on karismaattinen (ja se ääni).

Nyt on vähän tyhjä olo, kuten aina kun jokin jota on odottanut pitkään on ohi, mutta onneksi seuraavaan innokkaan odotuksen kohteeseen eli Ruisrockiin ei ole enää pitkä aika jei :--)

PS Reissu alkoi muuten aika huvittavasti kun meillä kesti Seinäjoelle saavuttuamme joku 40 minuuttia löytää leirintäalueelle. Niin ja käytössähän tosiaan oli navigaattori, kartta ja neljä (ilmeisen tyhmää) päätä. "Hei tää on jo kolmas kerta kun ollaan tässä risteyksessä!". Hahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti