tiistai 7. kesäkuuta 2011

the ghosts you draw on my back


glasvegas - it's my own cheating heart that makes me cry


Tänään muistin, että asioilla on tapana järjestyä. Niillä vain on, turha liikaa murehtia.

Tänään myös poljinpoljinpoljin pyörällä, oli liian kuuma ja hattu meinasi koko ajan karata tuulen mukana pois päästäni. Se ilmeisesti haluaisi testata lentotaitojaan. Ei taida muistaa aiempia kertoja, kuten sitä jona laskeutui keskelle autotietä.

Kaupassa en pystynyt pitämään näppejäni erossa kukkaballerinoista, mutta ovathan tarpeelliset kesällä ja varsin söpöt. Omatunto kyllä vähän soimasi ja kaupoissa käyminen ahdisti muutenkin, piti päästä pois. Kirpparilla ei koskaan ahdista.

Mietin miten hassua on kuinka syreenien tuoksu tuo mieleen muistoja jotka eivät kuitenkaan ole muistoja. Ne ovat niin kaukaa, lapsuudesta, ettei niistä saa enää kiinni. Sumua vaan. Siltä se tuoksu on vaan niin tuttu, jotenkin.

Haaveilin karkumatkasta (ja yhdeksän päivän kuluttua sitten karkaankin, mukanani viiden euron teltta ja perhosia mahanpohjassa).

Muistin myös tänään, ensimmäisenä hellepäivänä, jotain minkä olin taas miltei unohtanut: minähän en oikeastaan rakasta kesää. Pidän, mutten rakasta. Tämä johtunee lähinnä siitä, että ihoni ei kestä aurinkoa. Lillun siis koko kesän aurinkorasvassa ja istun varjossa kun muut grillaavat itseään (joka on muuten mielestäni harvinaisen tyhmää toimintaa, en tosin tiedä mitä mieltä olisin jos voisin itse osallistua). En myöskään koskaan osaa pukeutua kesällä ja mulla on aina kuuma (ja haaveilen jo salaa syksystä ja siitä täydellisestä neuletakkisäästä kesän jälkeen. mutta ei saa kertoa kenellekään!).

Ja siis ihanahan kesä on, kaikki se vapaus ja ilo ja lempparein juhlani juhannus ja festarit ja perhoset ja valoisuus ja yöttömät yöt ja oi kaikki. Harmi vain että aurinko on viholliseni.

2 kommenttia:

  1. Awwww, mikä kissa! Ja mullon sama ongelma auringon kanssa: muut ruskettuu, mie muutun possunpunaseksi..

    VastaaPoista
  2. Kiittis! =) Voih, se on kyllä ihan sanonko mistä. Vaikka tästä onki kärsinyt koko iän niin silti se edelleen pistää välillä ärsyttämään kun vartin auringossa istuttua iho jo punoittaa. :-(

    VastaaPoista