sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

En tiedä teidän sukunimiä, voiko silloin sanoa ystävä?


"Mie voin ylpeenä kertoo et miul on paita mis lukee käet pois taskusta ja sit siinä on niinku kuva taskusta josta tulee käkiä. En mie kyl käytä sitä ikinä."
"Mikset? Anna se miulle!"


Voihan savvoolainen sentään mikä viikonloppu.

Minulla on selvästi jotenkin erityisen hyvä tuuri juhannusten suhteen sillä ne tuntuvat onnistuvan vuodesta toiseen (toisin kuin esimerkiksi uudet vuodet blääh). Niin siis tänäkin vuonna ja kun odotuksetkin vielä olivat aika nollassa, voisi melkein sanoa että oli ihan sattumalta kivaa. Menin kahdesti nukkumaan aamun jo sarastaessa ja löysin itseni sekä aavekaupunki Tampereelta (siellä ei oikeasti ollut ketään, kaikki olivat karanneet pois) että joidenkin tyyppien mökiltä maalta.

Ja sit ne savolaiset. Olen nyt viikon aikana tutustunut jo viiteen vallan ihastuttavaan savolaiseen ja olen melko vakuuttunut että he vaan ovat Suomen mukavimpia ihmisiä. Ja voi minäkin haluaisin tuollaisen ihanan murteen! Me ollaan tässä jo kaverin kanssa mietitty joskos vaihdettaisiinkin suunnitteilla oleva ulkomaanreissu bussimatkaan Savoon. Bye bye Englanti, Siilinjärvi täältä tullaan!

Ps Eiväthän nämä posetan tässä nyt sohvalla -kuvat ynnä muut oikein mitään mistään kerro, mutta pitihän tähän nyt jotain kuvitusta saada ja kamerani kuvasaldo oli erittäin suppea (ja niistä muutamistakin kuvista harva julkaisukelpoinen). Joskus vaan on niin kivaa ettei tule mieleenkään kuvata.

6 kommenttia:

 1. Mä pysyin tänä vuonna turvallisen välimatkan päässä kotoa :D Viime vuonna eksyin Savoon eli Iisalmeen, ja siitä juhannuksesta tulikin erittäin kostea, kun aamuyön kaatosateessa eräs (savolainen) herra kumosi boolimaljan päähäni :D Mutta se oli kyllä ihan mukava savolainen (siihen asti)!

  Uudet vuodet on muuten superblääh.

  VastaaPoista
 2. Lettuohje vaikuttaa enemmän kuin pätevältä :)

  VastaaPoista
 3. Juliahelmiina, hahah vai että ihan boolimaljan päähän, no johan oli mukavasti tehty! Tarinasi horjutti pahasti uskoani savolaisten mukavuuteen... No ei vaan :--D
  Ja uudet vuodet todella on blääh! Niitä ei selvästikään ole tarkoitettu onnistumaan minun kohdallani.

  mustikkamaito, no eikös vain! Ja kyseessähän on tietenkin savolainen lettuohje :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos, samoin! :)

  Ps. Tuosta ketusta vielä.. En tiedä onko tämä mahdollisesti jonkinlainen kettukesä, koska näitä kavereita on kyseisen kuvan ottamisen jälkeen tupsahdellut eteeni mahdottoman monta, joka omalla kohdallani on varsin harvinaista. En kyllä valita, niin ihania otuksia ne ovat. :)

  VastaaPoista
 5. Aijaa, itse en ole tainnut koskaan nähdä kettua tai en ainakaan muista nähneeni :) Ovat kyllä varsin ihania, toivottavasti minunkin kohdalle joskus osuisivat!

  Ps. Kettukesä 2011 kuulostaa hauskalta, voidaan nimetä tämä sellaiseksi!

  VastaaPoista