maanantai 28. maaliskuuta 2011

Seisoin siinä hetken katveessa miettien ihmiselon haurautta


SAMULI PUTRO - ÄLÄ SAMMU AURINKO

(Oli ihan pakko laittaa kuva tästä kaverin vessapaperista jolle naurettiin ihan kiitettävästi viikonloppuna. Hän väitti ettei ole yltiöromantikko vaan osti tota koska se oli halvinta, uskokoon ken haluaa... :D)

Minä olen vakaasti päättänyt että nyt on tennarikelit. Siinä vaiheessa kun varpaat tekevät jäätymiskuolemaa mietin vain hammasta purren että helveta, teininä nää jalassa mentiin koko talvi! Värjäsin myös tukkani pirteämmäksi eli punaisemmaksi eli keväisemmäksi. Ja ostin pellavahameen ja punavalkoisen kevätpaidan. Että mites on herra Kevät, jokos sitä sopis saapua?

Sen lisäksi että kamppailin tänään talvea vastaan, kävin ilmoittautumassa autokoulun kakkosvaiheeseen (-.-) ja koin ahdistavan kauppakeskusreissun. Joka nurkassa vaani kansanedustajaehdokkaita tyrkyttämässä lehtisiä ja käveltyäni kolmannen kerran (epäilemättä vielä idiootin näköisenä) kameran ohi kun Anni Sinnemäkeä haastateltiin, lähdin ahdistuneena pois. Yhtä rastapoikaa kyllä äänestäisin ihan mielelläni. Hehehee.

Mulla ei tosiaan ole mitään tän järkevämpää sanottavaa (koska olisi?), joten ehkä voisin kerrankin tehdä jotain mitä pitäisi, kuten ennakkotehtäviä, joiden kanssa voisi muuten sujua paremminkin. A p u a tulevaisuus katoaa.

2 kommenttia:

  1. Oon kokenut ihan samanlaisia kaupunkiretkiä viime aikoina (kaveri oli mennyt perjantaina yhteen espoolaiseen barrin ja sen edessä oli ollut kokomuuslaisia paistamassa makkaraa, mitä helvettiä???). Ens kerralla sanon niille ihan suoraan, että me nykunuoret osaamme kyllä käyttää nettiä ehdokkaiden etsimiseen >:(( Tai sitten vaan valehtelen olevani alaikäinen?

    ps. ennakkotehtävät on perseestä, ihan oikeasti.

    VastaaPoista
  2. Haha ei hitto, ihan pimeetä :D No niin minäkin, ei sais tolla tavoin ahdistella!

    Ja niin todellakin on. Mulla on inspiraatio niiden kanssa jotenkin ihan hukassa ja ahdistus on suuri.

    VastaaPoista