sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tummenevan taivaan alla hysteerinen tyyni kaipuu


unkarilaisia postimerkkejä kirpparilta
iiihanat kengät kirpparilta myöskin, maksoivat euronNiin se viikonloppu taas hujahti ohitse hirveän nopeasti. Eilen tehtiin sängynhakureissu Ikeaan ja kannettiin paljon muuttolaatikoita. Kaveri sai uuden kodin. Illalla oltiin kuuntelemassa livemusiikkia. Naureskelin Kari Peitsamon lyriikoille (olenko viisaampi ihminen vai delfiini?) ja vajosin vähän liikaa omiin maailmoihini. Joskus unohtaa olla itse läsnä kun keskittyy liikaa muiden tarkkailuun.

Aamulla heräsin auringonpaisteeseen, radiosta tuli hyvää musiikkia, tanssitti ja hymyilytti. Katselin ikkunasta alhaalla jalkakäytävällä kulkevia ihmisiä ja tunsin olevani elossa. Yllätin ystäväni ennakkoon ystävänpäivälahjalla ja kävimme jahtaamassa aarteita kirpparilla. Katsoin vihdoin elokuvan joka on tehty lempikirjani pohjalta ja tietenkin petyin pahasti.

Eloisa viikonloppu. Jäin kaipaamaan vain pitempiä yöunia ja ehkä jotain erilaista, mutta hyvä näinkin.

Ainiin ja Ultramariini on ihanuutta.

2 kommenttia:

  1. Joo Ultramariini on ihan huippu! Itellä on tällä hetkellä kovassa kulutuksessa "Ydin" jolta odotin niin paljon vähemmän (koska "Kevään ja kesän tähtikuvioita" oli aikoinaan jotain niin mieltsii), mutta joka ylitti odotukset aivan totally, se on ihan järisyttävän hyvä! En voi taas kuin hehkuttaa sun musiikkimakua, aivan loistava ;)

    VastaaPoista
  2. Mulle Ultramariini on itseasiassa aika tuore tuttavuus ja odottaa vielä syvempää tutustumista, mutta olen kyllä aika ihastunut jo nyt :-) Sen olen ainakin jo huomannut, että sanoitukset on ihan huippuja! Ja kiitos taas ;)

    VastaaPoista